Šta je za Dačića „totalna laž“?

Ostavite komentar


  1. … on i Palma dva drugara za narod su prava mera, za razliku od naroda oni se lepo provode.

  2. Ako imamo slobodu stampe Dacicu jeli PROGLAS preneo RTS, PINK, HEPI, jel gaima u dnevnoj stampi. Mozda je on po tebi lazan, a mozda nije za nekog.Neko mrznju ima a neko nem prema jednom Akademiku ajos i ranijem predsedniku SANU,prema Srpskom Sudiji, prema ranijem Rektoru, prema Glumcu i reditelju,
    Dacicu neznam kolko je sa pozicije sefa diplimatije uprilicen izgovor reci LAZ,ili prepisivanja zasluge u drzavnoj politici jednom coveku a ne politici drzave . Dacicu biraj vokabular. Ti si sef diplimatije.

  3. Dacicu totalna (ima i ona druga brutalna laz) nikome od vas koji ste na političkoj sceni NE odgovara EU. Jer nikome od vas to članstvo nebi odgovaralo. Mi smo jednostavno takav (loš) narod.

  4. Svaki pismeni gradjanin Srbije može da pročita izveštaj Evropske komisije od pre neki dan pa da vidi kako ste nas doveli u ćorsokak sa evropskim integracijama. G. Dačiću, magla koju bacate, optužujući proevropsku opoziciju za lažno predstavljanje, prosto ne drži vodu. U pomenutom izveštaju, zahvaljujući ovoj vlasti, Srbija je dobila jako loše ocene kao zemlja u kojoj divlja korupcija, kriminal, u kojoj je pravosudja na najnižim granama a medijska sloboda nepostojeća. Uništili ste, bar za sada, sve šanse da Srbija nastavi svoj put ka evropskim integracijama.

  5. Izjavio je Dacic i poslao svog satrapa Bajatovica da okreci zgradu Udbe u Novom Sadu i to u istu nijansu kao ‘njegovu’ zgradu Srbijagas-a odmah pored. Treba li jos nesto?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.