Šta kaže Kremlj o susretu Putina i Vulina? 1foto EPA-EFE/SERGEI CHIRIKOV

Potpredsednik Vlade Srbije će sa ruskim predsednikom razgovarati o aktuelnim temama i o svemu što je u vezi sa situacijom na Balkanu, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, a prenosi RT Balkan.

Kako se navodi, napeta situacija na Balkanu biće tema razgovora predsednika Rusije Vladimira Putina i potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vulina, otkrio je novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

„Potpredsednik Vlade Srbije će sa ruskim predsednikom razgovarati o aktuelnim temama i o svemu što je u vezi sa situacijom na Balkanu, što je i dalje predmet naše duboke zabrinutosti“, kazao je Peskov.

Peskov je podsetio da je „Vulin, koji je više puta posetio Rusku Federaciju, i koji je „u ime (predsednika Srbije Aleksandra) Vučića odgovoran u Vladi Srbije za razvoj bilateralnih odnosa“.

RT Balkan podseća da je pomoćnik ruskog lidera Jurij Ušakov ranije je najavio da će se predsednik Rusije Vladimir Putin sastati danas sa potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vulinom na marginama Istočnog ekonomskog foruma (EEF).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari