Šta kažu istraživanja javnog mnjenja: Da li je Vučić pripremio građane za prihvatanje evropskog, mirovnog rešenja za Kosovo?

Ostavite komentar


  1. Neverovatno kako su gradjani za fra-nem sporazum a da jos uvek nemaju pojma sta pise tamo ?

  2. Zar nije faktor plus davao SNS-u preko 50% pred zadnje izbore. Njihova sva „istraživanja“ poslednje decenije se svode na to da ubiju u pojam bilo kakvu ideju da se može nešto uraditi na izborima. Dobro razmislite pre nego što citirate „istraživanja“ ove agencije Ace Srbina.

  3. Народу више стало до тога да не изда Русију него ли рођену Србију.

  4. ništa se neće dogoditi ,,artiljerijska priprema ,,je uradjena ,još penzionerima da obeća po 20-30 crveni za Vaskrs može i Niš da im ponudi-narod je ,,izgoreo,,

  5. Mnogo se trovalo poslednjih jedanaest godina i sada teško ide „šaltovanje“ mozgova na suprotno. Što je radio, predcednik sada snosi posledice. Neće uspeti tako lako da preokrene rezultat u korist EU. Jednostavno, sam je tako hteo i to gajio.

  6. Zilijen@.
    Slazem se., ako se ne osvestimo.
    Biće isto kao “ Velika Srbija na traktorima „.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.