Šta kažu političari o zabrani kretanja tokom celog vikenda?

Sagovornici Danasa komentarišu produženu zabranu kretanja

Ostavite komentar


  1. Šapićeva klasika,ćutim i šuškam.Jedno je u pravu,njegovo mišljenje nije relevantno.Ali on nema mišljenje inače,okreće se prema vetru.

  2. Cela ova situacija razotkriva i nasu tzv opoziciju koja je toliko sterilna i jadna da je to neverovatno (izuzev Zelenovica i jos par primera). Gospoda politicari ne zele da komentarisu STRUKU. Pa gospodo ne treba biti previse strucan pa zakljuciti kada se gledaju druge zemlje po Evropi da smo mi uveli najrestriktivnije mere a da nam se povecava broj zarazenih, da nam stalno izbijaju nova zarista epidemije i to ne u disciplinovanom Beogradu vec po unutrasnjosto, sa je virus usao u gotovo sve bolnice i da ce to najvise da osete pacijenti koji se oporavljaju od operacija. Jednom recju da ovaj nacin borbe koji nam je preporucila STRUKA jednostavno ne daje rezultat. MOzda treba videti ko su ti ljudi iz te STUKE i promeniti pristup resavanja problema pre nego sto svi odemo do djavola.

    1. Opozicija samo treba da ćuti, oni ionako daju autogolove, preuzeli su odgovornost po prvi put pa nek rešavaju stvari, jer ako se neko oglasi oni odmah to obesmisle i tog razapnu

  3. Struka koja i ljude koji bi bili na oprezu i izbegavali kontakte, satera u petak u redove ispred prodavnica (jer zaista, treba nešto piti i jesti tri dana, pa obezbediti stare roditelje i komšije), banaka….čini sve da uveća broj obolelih pod izgovorom da nam čuvaju živote. Samo, nisam siguran da se tu pitala struka, jer svaki bolničar zna ovo o čemu pišem.

  4. Svima koji rostiljaju po parkovima oduzeti rostilje i pogasiti,takodje oduzeti i „sirovine“za rostiljanje i rasterati ih smrkovima ,pa da vidimo da li ce sledeceg vikenda ponovo da rostiljaju.Ostaviti im samo alkohol da ubiju viruse i ublaze tugu .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.