Šta naprednjacima ide u prilog, spajanje ili razdvajanje beogradskih i lokalnih izbora?

Ostavite komentar


  1. Skandalozno je da izbori idu u etapama, onda mogu beskonačno da u krug nameštaju i prijavljuju birače po svim tim mestima u krug? Da li se nek pozabavio time? Jedna sns osoba moze da prijavljuje prebivaliste i glasa svuda?

  2. ne vidim razlog razdvajanja izbora u beogradu i onih u drugim gradovima koji nisu bili u decembru

  3. Aman bre ljudi, bavite se politikom, a ne kalkulacijama i politikantsvom. Jačajte lokalne odbore stranaka, planirajte razvoj ekonomije, poljoprivrede, industrije, rudarstva, izadjite sa idejama i planovima kako da se osnaži zdravstveni sektor i kako da revitalizujemo obrazovni sistem. Okanite se više analiza da li je Vučić „prdnuo, ili stisnuo“, i kome je šta i kada rekao. Od toga niko neće biti srećniji i zadovoljniji.

  4. Zanima me gde je clanak o rome sta opozicija zeli i sta njima ide u prilog. Radi ravnoteze u posvecenom medijskom prostoru koja je ponovo narusena u korist SNS-a ? Eto, pitam samo, ne svadjam se.

Ostavite komentar


Politika

Šef CIA Vilijam Berns završio posetu Kosovu 10

Šef CIA Vilijam Berns završio posetu Kosovu

Šef američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns završio je danas dvodnevnu posetu Kosovu, posle sastanaka koje je u Prištini održao sa premijerom, predsednicom i čelnikom Kosovske obaveštajne agencije, preneo je Radio Slobodna Evropa (RSE).

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.