Šta o iskopavanju litijuma misli bivša ministarka Zorana Mihajlović?

Ostavite komentar


  1. Gospođa nema pojma o ekstrakciji litijuma iz jadarita, jer ga niko u svetu nema,tako da o bezbednosti ekslloatacije litijuma ne moze da govori.
    Osim ove izjave, odgovaraće zbog potpisa na ugovoru za Beograd na vodi.

  2. Bii ste u prilici ministarke , video sam šta znate. Malo znate ! Dobro je što niste više ministarka. Sedite kući, pletite goblene, radite nešto I dalje ruke od državnog posla. Vi ste dno dna. Kraj !

  3. Sad će Zoka da vršlja po Mariću i Pinku! Sprema se rekonstrukcija Vlade. Gužva u šesnaestercu!

  4. Zorana Mihajlović , po svemu sudeći i nerazume šta znači naslov…ISTINA SRBIJE!!
    Sramota bi trebalo da j e bude . jer trguje i pokušava da sebe ovom izjavom, o pozitivnom svom stavu u vezi iskopavanja litijuma!!! i ponovo sebe vrati u naručje i zagrljaj Vučića.

  5. Moral u politici je problematika,pogotovo kod bivših i sadašnjih članova SNS a

  6. Zašto je „Danas“ forsira, nije zaslužila da se pomene. Pišite o Njenoj užasnoj vladavini, a ne šta misli. Ne zanima me

  7. Zar neko uopšte ima potrebe da zna šta gospođa Mihajlović misli o bilo čemu? Misli ono što može njoj lično da pomogne da se vrati na političku scenu, da se još jednom prišljamči bilo kome za koga smatra da će joj doneti finansijsku dobit. Pitam se, kako to da još nije našla posao u Rio Tintu?

  8. Zašto je neko ko je potpisao toliko štetnih ugovora za nacionalne interese Republike Srbije još uvek na slobodi? Čime je to zaslužila?

  9. Госпођа ЗНА!
    САНУ, научници светског гласа, стручњаци…не знају!

  10. Njen djed po ocuje iz Nedeljica.bio poznati pekar u Loznici Nikola Petrovic..SRAM je bilo..I kosti svojih predaka bi prodala..

  11. Ne interesuje me sta Zorana misli.
    Znamo da se naotimala naših para i biću zaiteresovan da čujem kad će robijati i dali će joj se oduzeti imovina stečena na nepropisan način.

  12. Neka joj vrate prase a ona njima diplomu
    SegaMegaNintendo „fakulteta“. Dve cuke nema.I za ovo se kaze da je „vrh“ intelektualne elite. Mozda u sep… oj jami.

  13. Ona i sadašnja ministarka Đedović, ( obe sa diplomom Ekonomskog fakulteta ), za radno mesto ministra energetike NISU stručnije od naših inženjera sa diplomom Rudarsko geološkog, Mašinskog ili sličnih ( tehničkih) fakulteta, i sa višegodišnjim radom u svojoj struci.

  14. Primakla se rekonstrukcija. Hoće Zoka u Vladu. Vratili ja na stara podešavanja. Sad će ona ponovo da hvali Vučića. Kao Tominu diplomu. Ko te ne zna skupo bi te platio!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.