Šta patrijarha Porfirija brine u vezi sa Kosovom?

Ostavite komentar


  1. Javlja se samo kad je valuta u pitanju. Zbog njega, Ace, Andreja, drugova i drugarica iz iste firme BIA-e kupujem svece na meru u jednom maloprodajnom objektu kod mene a na ikone stavljam po 2 ili 5 dinara u metalu. Pozdravite i ambasadora Velike Britanije koji vas bira i finansira. Licno se nadam da necete jos dugo. Pozdrav za sve vas.

  2. Patrijarha brine što su Srbi na Kosovu ostavljeni na“ Milost i Nemilost“ drugih
    Vaša viSosti , vaša milost je spas za sve.

  3. Господе милостиви дај снаге правослсвном народу на КиМ да издржи привремени зулум привременог окупатора.Молимо Ти се Св.Стефане Дечснски и Св.вел.муч.царе Лазаре Косовски измолите од Господа ослобођење и слободу свом православном народу.Амин.

  4. Ваше преосвештенство покажите страдање и трпљење својим примером и вратите се у Пећку патријаршију где вам је место. Будите са својим страдалним народом, лако вам је да причате из београда, намерно мало слово.

  5. Umesto politike Podfirije bi trebalo da se bavi duhovnošću i da brine i poziva na smanjenje porodičnog bi svakog drugog nasilja u Srbiji. A na Zapadu živi na stotine hiljada naših sugrađana koji su bežeći od takvih kao što je on stvorili i žive život dostojan čoveka.

  6. I narod brine macehinski odnos SPC prema teroru na KiM.
    I sta sad ?
    Vozikajte se crkvenjaci u autima od po 40 hiljaada evra.
    Posle patrijarha Pavla , u crkvi samo balafurdija.

  7. Ovog takozvanog patrijarha toliko brine narod Srbije gde god bili da je poceo da se topi kao kamen u vodi.I ovaj je dosao iz bosnu kao i ovi ostali na vlasti a i u opoziciji pa se cudimo sto neko nema u u Srbiji koji ce zaustaviti propast drzave.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.