Šta piše u čestitki koju je Putin uputio Vučiću povodom Dana državnosti?

Ostavite komentar


  1. Naš kec u rukavu je da ovaj gospodin iz Ruske ambasade Bocan odmah napusti našu zemlju. Onda se polako oslobodimo Ruskih lanca oko Srbije.

  2. „Iskreno Vam želim dobro zdravlje i uspeh, a svim građanima Srbije blagostanje i prosperitet“, navodi se u čestitki.“

    Čini mi se da Vučić neće spavati zbog ovog dela čestitke koji se odnosi na „dobro zdravlje“…..

  3. I Makronova, Solcova, onog Indusa sto je sada u Egleskoj glavni. Vise nemaju svoje. Rusi su nam toliko zla naneli, bombardovanja, sankcije, 27.mart 41. 43-ce postavljanje partizana, 44-45 bombardovanje vecih gradova po Srbiji. Jel’ isao ovde neko u skolu ili su ga na ulici naucili da “ cuka“ u telefon.

  4. Saradnja izmedju Rusije i Srbije je uvek bila dobra i te dve zemlje su uvek bile u prijateljski odnosima. I to niko ne može pokvariti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.