Šta piše u deklaraciji Srbije i RS?

Ostavite komentar


  1. Raspisali se napredni radikali, ljubi ih tata Seselj. Placaju po paragrafu.

  2. Najobičnija prevara da bi se pokrali izbori. Gde su crkvenjaci tu je neki blud na vidiku.

  3. Nepotrebno gubljenje vremena i novca, zamlaćivanje i sludjivanje gradjana Srbije i BiH. Od Vučića i Dodika nikad ništa dobro. Njima se pridružio i Vučićev patrijarh. Tuga.

  4. Svesrpski sabor, šta god to značilo, čine i svi oni koje je pogubna politika Vučića i njegovih !padrona!, oterala u smrt, ili u izbeglištvo, ili im uskratila svako pravo na iole dotojanstven život. Kakav crni sabor, kakve „srpske majke“ ,pevaljke, žene ratnih zločinaca, a o tzv Porfiriju i da ne govorimo.

  5. Garantujem da 99% nemaju pojma sta sve tu pise, toliko pisanjije ko sve da procita da vole da citaju ne bi kupovali diplome, preostali 1% je procitalo ali nemaju pojma sta su procitali. Nista strasno sve se zaboravi brzo.

  6. Danas, Vucic, Dodik, Jedan Narod, Jedan Sabor …. 90 years ago, Mussolini, Hitler, Jedan Narod, Jedan Sabor! Next: Srbi protiv Evrope!

  7. Kako da se odreknem srpskog drzavljanstva? Da li mogu da budem bez drzavljanstva? Platio bih sta kosta samo da budem Milan, osoba bez drzavljanstva. Molim za pomoc, muka mi je od ovih srbovanja.

  8. У суштини ирелевантно.

    Цео циркус је само још један покушај скретања пажње јавности са фантастичних „победа“ и све се – нажалост као увек – врти око Врховног Нарциса и његовог бежања од сопствене одговорности за пад ове земље, у којој „служба“ са муком држи фасаду некаквих институција и кобајаги државе, све по рецепту из Кремља.

  9. Zelim da pobegnem odavde posle citanja ovih paragrafa. Orvel. Kao sto je neko napisao, ovo je Seseljevski program, a ja dodajem, fasizam.

  10. … млаћење празне сламе и свирање Себастијану, а све ради даљег, јачег и бржег пљачкања …

  11. Ovoliko tacaka sporazuma A NIGDE SE NE POMINJE OHRIDSKI I BRISELSKI SPORAZUM. Hm,hm, bucko razmislja?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.