Šta piše u dogovoru o uslovima za poštene izbore koji su 9. marta potpisali Proglas i opozicija?

Ostavite komentar


  1. Opozicija nije trebala unapred da se izjašnjava ko će a ko neće izaći na izbore.Trebala je reći da će doneti jedinstvenu odluku o izlasku u poslednjem danu kada je moguće odustati od izlaska, a predhodno da se uvere o stepenu ispunjenosti izbornih uslova koji su dogovoreni.

  2. Mislim da je sasvim jasno šta piše u sporazumu a čega se pojedine partije nisu pridržavale. Verovatno uticaj gos. Hila i godina patrijarha.

  3. E Srbijanci
    Izvinite,ali Meni ništa jasno?
    Imate političare,koji bi i rodjenu Majku a kamoli Državu prodali,ne za male ili velike pare,već za bilo koju sumu!
    Zatim,imate vojena lica po ugovoru,ali daleko od princa Eugena ili naših iz „Seobe“ koji ni za pedalj ne odstupaju od svojih ideala,ni po ceni promene profesije?
    itd,itd….
    Ali,glumci koji za svo vreme ,radno vreme ,oponašaju životne situacije,gde je sve može biti a nemora da znači a sve se unapred zna ko je negativac a ko kaskadera a o svemu tome je još čika Rade dao sud,vi NJima predajete svoje živote u ruke i nadate se boljem životu!
    E svašta?

  4. Nije trebalo da unapred obavezuju o izlasku na izbore. Ako proglas sada podrzava bojkotase onda nije u pravu. Sada je potrebno podrzati opoziciju koja izlazi. Potrebno je motivisati glasace da izadju na izbore. Ima za koga da se glasa. Necemo propasti bez Djilasa. Treba da budemo motivisani da glasamo protiv Sapica i Vucica.

  5. U cemu je problem? Izbori su pomereni sa Aprila na Jun, objedinjeni su, neki ustupci su napravljeni. Opozicija je vec u decembru osvojila vecinu opstina i bila na pragu osvajanja grada. Da su Djilas i ekipica ispostovali glasanje vecine u SPN, sada bismo imali realne sanse za uspeh. Djilas je namerno minirao izlazak sto mi govori da je Vucicev covek. To je vec jednom pokazao kad je potrcao Vucicu na kanabet, verovatno po nagovoru zajednickog sefa iz ambasade SAD. Nadam se da ce gradjani da se otrezne i shvate da ex-DS kadru koji je doveo SNS nije mesto u novoj gradjanskoj opciji i da ce izaci i podrzati nove snage koje nemaju okaljan obraz.

  6. Upravo je sad vreme za izbore ako Vučić stalno iznosi kako je Srbija u teškom stanju i teskoj situaciji. On nikada neće omogućiti poštene izbore a i što bi kad je on lično na tapetu. Zato treba ici na izbore prolongira jenje njemu daju prostor da se stabilizuje.

  7. Nikada srbija nije imala goru vlast …ali isto tako nije imala i tsko losu opoziciju …to se vidi u tome koliko je sns na vlasti .Da opozicija nije imala hrabrosti i znanja u par navrata kada im je pruzena sansa i to ne od vlasti da zbaci istu to se videlo .Ne iskoristiti gnev naroda je u neku ruku neznsnje.Nazalost opet duvaju u dve tikve ..taman smo pomislili da su konacno svi na istoj strani kad ono …pa ovi lopovi vladace vecno pored ovako kilave opozicije….nazalost sve se svodi na izreku kakav narod takva vlast takva i drzava .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.