Šta piše u programu Vuka Jeremića?

Vuk Jeremić: Srbija treba da bude vojno neutralna
Naš list imao uvid u dokument budućeg predsedničkog kandidata

Ostavite komentar


  1. Predsednicki kandidati treba da kazi i garantuju kako ce provesti svoj program. Obicno to ostane mrtvo slovo na papiru.

  2. I ovaj sedi na 2-3 stolice kao i AV
    (karijerista, nije uspeo u un pa ajde preds.srbije, satelit AV)

  3. Koja gomila fraza. Da bar ne poznamo autora. Konkretan predlog 61 – Da se vrati gradjanima Srbije milion dolara poklonjen Miladinu Kovacevicu, da se objasni zasto je to uradjeno, ko je sve bio ukljucen i da se slucaj zloupotrebe polozaja stavi na sud. Da se zabrani javni rad istim licima zbog malverzacija koje su ocigledne i lako dokazive, ako ne vec drskog laganja i oholosti.

  4. Lepo receno. a u cemu se razlikuje taj program od programa bilo kojeg predsednickog kandidata. Samo je pitanje poverenje gradjana.

  5. Ne Bira se predsednik Vlade Srbije, vec predsednik Srbije. Predsednik Srbije nemoze da poveca plate, a ni penzije, moze samo da utice, predsedniku su ogranicena ovlascenja, ja neznam sto se svi bubaju u junacke grudi da ce nesto da promene, mogu samo u dogovoru sa Vladom Republike Srbije, Vlada vodi unutrasnju, spoljnu politiku i ekonomsku, predsednik moze to sve da podrzi, a i nemora. Zasto tolka prasina se dize nemam pojma, jedino je Boris Tadic imao tu moc da protivustavno bude predsednik Srbije, Vlade Srbije i DS.

  6. Očekivala sam mnogo više od Vukovog programa. Uz dužno poštovanje, ovo su sve izlizane floskule.

  7. Koliko je ovaj Vuk bio preko mogao je nesto novo da nauci, a ne da mu program sadrzi sve isto kao i kod ostalih kandidata.

  8. Da glasam za Vuka nejakog?onog koji pati da ga zovu predsednice?jos se ne kopcam na ledja…

  9. Kao neko ko je davno otišao, ali kome je Srbija i dalje u srcu, čitajući vaše komentare i ako stvarno većina misli kao vi, onda vi definitivno bolje od napreDNOg AV i ne zaslužujete. Uživaje braćo i sestre u svim blagodetima i nek vam Bog na pomoći. A da, strpite se još DVE godine da bi to i osetili…

  10. Opozicija treba da ima jednog (brojoj 1) sve ostalo je odvlačenje glasova,da li je ovaj narod stvarno glup ili o čemu se ovde radi

  11. Previše opširno i uopšteno, a nije rečeno da će da proslavi 800 godina od krunisanja Stefana Prvovenčanog, da će vratiti karađorđevićima imovinu, a Srbiji ime (umesto republika da se zove Kraljevina), da će minimalna zagarantovana plata biti 250 evra, da će najviša plata u državi biti 5 prosečnih plata, da će majkama sa troje i više dece omogućiti da rade 5 sati za punu platu, da će Srbija imati 4 ravnopravne pokrajine (bez autonomije u državnim poslovima), da će izbori za državnu i lokalne skupštine biti neposredni,….

  12. Okruglo pa na ćoše. Šta je sa prodajom zemlje, šta sa korupcijom, šta sa prodajom infrastrukture, resursa? Samo se EPS ne prodaje, a šta je sa ostalim infrastrukturnim preduzećima i resursima? Jel će to država da prodaje infrastrukturu, i istovremeno da gradi novu na račun građana, da bi posle mogla da je proda po povoljnim cenama? I ko će da gradi i kako. Opet krediti da se umilimo stranim bankama? Očito Vuk neće se zamera moćnicima, pa čak ni ne obećava… Verujte mi na reč da ću vas imati u vidu kada budem trgovao?

  13. Ja ne vidim "konkretne predloge" u ovom tekstu. Ovo je vise spisak opstih mesta, koje se mogu naci u svim srbijanskim partijama, bez konkretnih planova za ostvarivanje istih. Nazalost, to je dovoljno za njegovu ulogu (Vucicevog) trojanskog konja.

  14. Dakle definitivno smo postali hejterski narod! Do juče su se kleli u Jeremića i ponosili njegovim učešćem u trci za Generalnog sekretara UN a danas mu istu tu trku zameraju jer se ““““drznuo““““ da se kandiduje za Predsednika Srbije!

Ostavite komentar


Politika

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica 10

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica

Skupština Opštine Sjenica izabrala je danas Muniba Mujagića iz Stranke pravde i pomirenja (SPP) za novog predsednika Opštine, a za njegovog zamenika Radišu Kneževića iz Socijalističke partije Srbije (SPS), objavio je večeras radio Sto plus.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.