Šta poručuje delegacija Srbije u Parlamentarnoj skupštini NATO posle odluke o Kosovu?

Ostavite komentar


  1. Odmah izaci iz parlamentarne skupstine NATO i prekinuti svaku saradnju sa agresorsko-genocidnom alijansom. tako bi ucinila svaka drzava sa imalo dostojanstva i postovanja svog naroda i njegovih zrtava

  2. Srbi napuštaju KiM..a i ostatak Srbije. Odlazi ili izumire. Samo da je bratija sita i manita! A mi nek ćutimo i dalje! Tiho da umiremo i nestajemo. Da im ne smetamo!

  3. Ostavite na miru srbe sa Kosova, oni najbolje znaju kako da se ukljuce u institucije Kosova.

  4. dnevnice delegacije iznose 1244evra po danu. Slucajnost, ne bih rekao. e da pogledajte ko od nasih sve sedi u toj delegaciji. sormaz, djuka, bauer..

  5. Lazete koliko ste teski jer na kosovo pored albanaca zive I druge nacionalnosti I svi imaju sva prava kao I svi na kosovoa sto se twice srba oni su manipulisani od beograda preko SL. Vlasti u beogradu stalno lazu jer I’m treba za unutrasnju politiku nikakvu status srbija nema od kosova nego obrnuto pogledajtekakva prava imaju albanci na jug srbije

  6. На силу може све, али не и дуго…многи су били силни кроз историју од канова, фараона, преко римских императора до нацистичких фаланги…али дође томе преки крај.

  7. После завршетка другог светског рата Англо саксонски политички естаблишмента је увидео да је следећи противник том политичком концепту Русија у оквиру Совјетског савеза а касније Варшавски пакт, 60 тих година Титова Југославија је добијала финансије да би била пример осталим реал социјалистичким земљама да економски и политички развој под доминацијом Русије није њихов интерес, од шездесетих година па све до данас Србија и Срби се сагледавају као највећи Руски савезник у овом делу Европе и доноси се одлука да се Југославија територијално федерализује на штету Српског народа а за економску помоћ С.А.Д и Западне Европе. Ово са Косовом и Метохијом је само епилог геополитичких игара сузбијања Русије у овом делу Европе. На нашу жалост они ће те своје интересе много пре и боље остваривати ако је Србија ауторитарна и недемократска земља него ли да Србија има јак парламент и државне институције. Треба послушати предавања Ломпар, Ковића, Чавошког, Ст. Протића и све ће бити јасно као бели дан.

  8. Sigurno su NATO- parlamentarcima doslo do grla sa stalnim srpskim Lazima !

  9. Milošević je uništio ugled Srbije za sva vremena,a Vučić dokusurio!

  10. Ponavljate iste lazi, ali zaboravljate da su NATO prisutni od 99 i znaju u detalje sta se zbiva. Slazem se dansu Srbi sa Kosova zrtve ali ne od Pristine vec od Beograda koji im ne dozvoljava da se integriau u drzavi Kosova kao ostatak na jugu Ibra. Tamo znam.l8cno kako im je.

    Nastavite vi da svirate, ali kad tad istina pobedjuje, samo se nadam da nije kasno zanSrbe sa Severa

  11. Da se ne da reč Srbima pre i posle usvajanja Odluke! Strašno!

  12. vucic nam je sve organizovao sa svojim prijateljima!
    Samo da nam jos uvedu sankcije i da se svi obesimo!
    Toliko o uspesnoj spoljnopolitickoj politici nasega dragog predsednia!

  13. Pa mi mislili sediti na dve stolice do Ilindana e ne može više tako

  14. A naša delegacija, sve sami asovi – Nataša Jovanović, Goran Rakić… ko nas je kleo, nije dangubio!

  15. Jel smo opet pobedili?Mrzi me da čitam tekst,al mi valjda uvek pobedimo i to sa 5:0

  16. Ne bih da zvučim zločesto, ne veselim se ničijoj muci, tako ni vašoj, ali ovo je sad šamar za šamarom, a ovo prebrojavanje i zahvalnost Orbanu slabo meda daje.

  17. Ja kao manjina na Kosovu imam mnogo vise prava nego sto su Albanci imali u bivsoj drzavi.

  18. Srbe u „geto“ na Kosovu gura Srbija. Imaju sve odvojeno od Kosova, pa i valutu (do nedavno). Umesto da Srbija radi na suzivotu i ostvarivanju prava Srba unutar Kosova, radi se na getoizaciji i iseljavanju Srba sa Kosova, a onda su krivi „zapad“, NATO i gremlini.

  19. A što se ovi iz srpske delegacije nisu ogrnuli zastavama? Možda bi bilo drugačije?

  20. Kada smo glupi i treba da nam se desavaju ove stvari. U NATO je trebalo odmah uci. To je bio jedini nacin da se sacuva narod. Umesto toga, KGB u Srbiji je drzao vlast 25 od poslednjih 35 godina, isti KGB koji je Tito sa pravom eliminisao u Jugoslaviji, isti KGB kojem samo treba Srbija kao “zrtva zapada” i leglo antizapadne propagande u Evropi. I sada se svi izivljavaju nad nama. Tako nam i treba kada smo glupi.

  21. Za kosovske srbe je sve teze,jer su manipulisani od beogradske „lige“ulicara.Ima i onih koji nikada nisu bili na Kosovu,a eto „vise i bolje“ga poznaju i od nas kosovara.
    Ovo sto radi ta liga sa ljudima na Kosovu je,bizarno i toliko zalosno da covek i nema adekvatnu rec kako ih nazvati,ali svakako ne ljudima.Kome je od njih u interesu da kosovski srbi treba da prolaze kroz ovaj kosmar sto im pruzaju politicari na celu sa tim ulicarem i notornim lazovom?Ja licno odlazimna Sever i nemam nikakvih problema,ali mi nije prijatno niti drago kad vidim te ljude koji zive u strahu i koji ne smeju da se izjasnjavaju onako kako bi oni zeleli.
    Verujte (nekima je to tesko)ali oni nisu potlaceni ili proganjani od albanaca,mada ima i toga,nego su maltretirani i proganjani od srba koji vode tu politiku zacrtanu iz Beograda.Mnogi od njih bi voleli da otvore dusu i da se izjadaju,ali strah onih kriminalaca koji jos haraju ih cine nesigurnima.Ali,nadam se i siguran sam da ce i njihovo bolje sutra doci,gde ce sami da odlucuju o sebi i svojoj sudbini,a ne da budu zavisni od te kriminalne bande kojih na zalost jos uvek ima na Kosovu,mada ne u toj meri kao ranije.

  22. Dokle sa tim lazima?! Sad vam vjeruju jedino drzave Brixa.
    Dogodine Prizren/Kosovo u NATO.

  23. Goran Rakiç brani u skupstinu Natoa interesse Srbije…
    fali jos jovana jeremiç i dragan J vucicevic i
    i…..

  24. A sta srbija trazi tu?! Njoj je mesto u ruskoj zajednici, jos se zale da srpska delegacija nije konsultovana da li da se Kosovo primi!!!

  25. Ono što je rađeno albancima od 1980-1999 sada se vraća. Da je prihvaćena ponuda o ulasku sfrj u eu kosovo bi bilo u sastavu srbije. Da je prihvaćena ponuda u rambujeu takođe…..nije mi jasno čemu kukanje sad.

  26. Srbija je za sada crna ovca.. ovome nema kraja dok je Vucic presednik jega ceka Hag kad tad

  27. Sta nasi uopste traze u NATO? Pa sto puta smo rekli da ne zelimo clanstvo i ne zelima nista od njih.
    Cemu delegacija Srbije?

  28. Tako je to kada Srbija nije 1992.god. izabrala Milana Panića umesto satrapa Miloševića za predsednika pa preko njega „izdilovala“ sa Jenkijima ostanak Kosova bez autonomije u svom sastavu u zamenu za NATO bazu na Kosovu i rudnu rentu. Naravno da se 1999.god ne bi ni dogodila. Druga propuštena prilika je bila period 2000 god do 2006 god ali se tada mnogo više vremena i pažnje posvetilo razaranju domaćeg bankarskog sistema i ostataka privrede u krimi privatizacijama „za 1 eur“ a sve uz stvaranje „kritične mase“ otpuštenih kao buduće gratis radne snage. I uz niz drugih katastrofalnih propusta a sve zarad nekih bednih „helikopter“ para, sada žanjemo baš sve što smo posejali unazad više od 30 godina.

  29. Samo da se 02.06. o.g. još jednom „overe mandati“ istima kao i pre 30 i kusur godina i da sačekamo katastrofu kakva će da nas otrezni jer nas nažalost samo i jedino katastrofe otrežnjuju. Ako budemo imali baš dosta sreće to će biti totalni bankrot i konačni stvarni a ne lažnopreteći kraj isplata zarada i penzija. E onda više neće biti ni novca ni vremena da se igramo izbora!

  30. Srbija sama sebi pravi nenadoknadivu stetu sa ovakvim ponasanjem, ako se ne dozovu pameti platice veci ceh, e kukala nam majka ko vodi drzavu Srbiju…..

  31. Ako mi imao neku delegaciju pri NATO odmah moramo da je povučemo. Takođe moramo poništiti SOFA I IPAP sporazume. Sramno je biti pri teroristickoj NATO organizaciji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.