Šta predsednik radi sa „državnim neprijateljima“?

Zašto se predsednik Srbije sastaje sa Džordžom i Aleksandrom Sorosem, kao i sa predstavnicima američke KKR grupe, prema tumačenjima izvora i sagovornika Danasa

Ostavite komentar


  1. Covek ce sve, ali bas sve uraditi da ostane na vlasti. Prznao bi on i Kosovo kad bi znao da to nece uticati na njegovu popularnost. Medjutim, s obzirom da to ipak ne bi mogao da objasni narodu, verovatno sledi udaljavanje od zapada. Interesnatno je da ovu vest o Sorosu nisam cuo ni na RTS-u, a ni na Pinku. Mislim da ni B92 ni Blic nisu objavili. Medijske kuće nekada i same vode računa o popularnosti predsednika.

  2. Razgovor sa mlađim Sorošem je samo u interesu Srbije, sve ostalo su samo kalkulacije, onih koji bi da Vučić izgubi. A to se svakako neće desiti, baš zbog toga što mu je iznad svega interes Srbije.

    1. Jesi li to sam smislio ili je bilo na hartiji u koji je umotan sendvič?

  3. sorosa nece da vide ni u madjarskoj, odakle je proteran od orbana, a ovaj minhauzen ga prima kao najveceg prijatelja srbije. to je olos koji sluzi amerima za pranje love i podizanje plisanih revolucija

    1. a moj miško je genijA za vožnju . samo on može da vozi dva kilomerta vezanih očiju . a za dve, najviše dve i po godine voziće vezanih očiju i u rikverc .

  4. Poslovica kaže:“Budi blizak sa prijateljima, a sa neprijateljima još bliži“. Mislim da Predsednik ima dobru taktiku, ma kako je mi zvali ili ne razumeli.

  5. Da li ti vasi izvori znaju mozda kad ce doci marsovci? Ili kad ce poceti da pada zlatna kisa? Kad ce da postanemo besmrtni!? To nas vise zanima, ako imate izvore odgovorite nam na ta pitanja. Kakve ste vi urane i lazljive „novine“ to nema dalje!

  6. Seća se ruke na ramenu, noću kad se vojvoda vrati sa okupiranih teritorija.

  7. Sve znamo. Najveci lazov je Vucic, to je bolest. Tek ce izaci na videlo sve njegove manipulacije.

  8. Ove teorije zavere prevazilaze svaku meru! Vucic se sastaje sa mnogim ljudima i uvek za dobrobit Srbije. Ne treba njegovim susretima pripisivati neke cudne tajne agende kad cela Srbija zna da se predsednik svim silama bori za nas!

  9. Znao sam da su u pitanju imigranti, ovoga puta romski. Nece taj nikada pomoci Srbe, vec njihovo smanjenje I zamenu.

  10. Narode Srbije! Gledajte Zorana Kesića, pa ako i posle svega ne vidite da je AV bolesni lažov – hitno se javite psihijatru!

  11. plaši se samo stranaca, „hrabre“ Srbe je redom zaplašio!

  12. Strasno je to sto postoji citava armija ljudi koja prati sve sto se pojavljuje na internetu i negativno komentarise i ocenjuje svaki tekst u kome se kriticki govori o vlasti. Oni za to dobijaju platu iz drzavne kase, odnosno iz fondova koji se finansiraju iz drzavne kase. Nasa deca i unuci vracace kredite koje ova vlast arci. Svi koji su pre pet ili deset ili dvadeset godina bili za razgovor sa zapadom, siptarima i za mirno resenje svake krize, proglasavani su za izdajnike od strane upravo ovih koji su sada na vlasti. Mozda je njihov zadatak i bio da se Srbija spreci u pregovorima dok je jos iole imala kakve takve pregovaracke pozicije. Sada kad nam je pregovaracka pozicija slaba, gotovo nikakva sada u nase ime pregovaraju oni koji su bili protiv svakog pregovora. Kad se sve rasproda i kad se ispuni svaciji interes, vrhuska ce otici negde daleko, gde ce lagano grickati svoje pare. Ostace ova „sendvic“zgadija, kojoj onda treba naplati sve. Od 1991 do 2021.

    1. Odavno nisam procitao bolji komentar! Bravo!!! U centar,ali na zalost…

  13. da im deca vide kako su im roditelji časno zarađivali viršle sa majonezom!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.