Šta rade poslanici na prinudnom odmoru zbog korone?

Ostavite komentar


  1. Rade ono što nisu mogli kada nisu bili na prinudnom odmoru, dakle, pregledaju portal Danasa, Nina, Nedeljnika, gledaju „24 minuta“ i „Utisak nedelje“, slušaju „Obavezno Neobavezno“, a hipohondričniji i „Mentalno Razgibavanje“, znači, rade više toga nego kada nisu na prinudnom odmoru, čak rade više nego kad su na redovnom godišnjem odmoru.

  2. Kakve hobije imaju: Rističević, Martinovć, Naša Maja i ostali Vučićevi stručnjaci?!

  3. Naravno da niko ne pomislja da ministri, poslanici, drzavni cinovnici i svi koji rade u drzavnim firmama a sede kuci primaju pola plate, a da se druga polovina daje onim privatnim firmama koje su zatvorene. Prvo nije normalno da onaj ko sedi kuci prima kao i onaj koji radi, a drugo da se pomogne privatnom sektoru bez potezanja para iz budzeta ili uzimanja kredita. To se na Megatrendu ne uci.

  4. Šta rade poslanici u vreme epidemije? Isto što i pre – NIŠTA. A za toliki predani rad nagradjeni su i dalje primanjem odličnih poslaničkih plata! Mole se Bogu da što duže potraje ova pandemija!

  5. Odličan je Žikin predlog da „da svi poslanici, ministri, državni funkcioneri, direktori javnih preduzeća i svi drugi koji žele (pogotovo oni koji sede kući, a primaju punu platu, u javnom sektoru), ostave/uplate državnom budžetu samo jednu polovinu mesečne plate“. Tako isto se ispravlja ekonomska kriva kao i epidemiološka. Solidarnost i razboritost su sada najpotrebnije za spas nacije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.