Šta se desilo Vjosi Osmani na aerodromu u Skoplju?

Ostavite komentar


  1. @ I jel su joj pretresli kofere pune para od drioge?

    Najverovatnije nisu jer Kosovo nema Jovanicu.

  2. Utripovali Albanci da su svetska sila a ne saka jada… Zamisli, dosla „predsednica“, nece da postuje proceduru, zove drugara mafijasa i albanskog nacosa koji salje „obezbedjenje“ na aerodrom. Po kom osnovu taj lik ima pravo da salje „obezbedjenje“ na aerodrom, i kako je to „kosovska policija otvarala put“? Bahato, primitivno ali tako se i ponasaju razmazena derista.

  3. Postovanje za presednicu Republike kosova,drogu rade vasi gebelsi a to vi znate vrlo dobro,Ali vremenom vas obavstavamo da ce biti vise postovanje za albance u celom regionu,secam se vremena kad albanac u bivsoj ju,nije smio se da kaze da je albanac to su prosla vremena,ili ce biti postovani albanci ili ballkana (iliricum)nece biti

  4. @Nema Jovanicu. Ima gore skandale. Npr. da im 40 kilograma heroina nestane iz sobe za dokaze u okviru policijske stanice i da ga nikad ne pronadju. Ostali mogu da nastave niz

  5. Na delu je siptarska osionosti,,bezobrazluk sa ledjima Nemačke i USA.Kad tad ce da pukne tikva,poznato je da su kukavice u jedan na jedan.Znam Jos iz JNA.Nepismeni ali u fazonu stada.

  6. @Theodor Muzaka

    Kako se ponasate zadnjih godina u regionu, postovanje je zadnje sta cete dobiti, pitaj slobodno sta Srbi, Makedonci ili Grci misle o vama i koliko zasluzujete postovanje.

  7. Ovaj sto je dosao na aerodrom potegao pistolj na carinike. Doslo 5 kola interventne i sa dugim cevima priveli siptarske teroriste.

  8. @Theodor Muzaka

    Na cemu ste vi albanski mitoman-nacosi? Ozbiljno zasmejava vasa samozaljubljena uzletelost i te fantazije o vama u koje ste poceli da verujete. Nece biti Balkana ako vi „ne dobijete postovanje“? Hhahahahaa. Albanija vam je poluprazna, sa Kosova bezite, u Makedoniji uz sve lazi i muljanja ne dobacujete vise od 20% ukupnog broja stanovnika, najbedniji na Balkanu, sa najmanjim stranim ulaganjima, nikakva industrija, na periferiji, tako da…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.