Šta se sve desilo u spornoj emisiji Jovane Jeremić zbog čega je Pink zabranjen u Crnoj Gori na šest meseci?

Ostavite komentar


  1. Сви фашистичко-криминални, диктаторски и режими тираније су имали цензуре. А фашисоидни типови једноумља су тако нешто подржавали. Ево, данас на фашитичком западу су укинута руска средств информисања, а св западна се састоје од лажи, измишљотина, подвала, обмана, пропаганде….

  2. Kakve veze ima šta se dedilo, važno je da je zabranjeno. Bravo za Crnogorce. Kamo sreće da i drugi slede njihov primer.

  3. svaka cast, svaka, e samo da su ga produzili na vise vremena bilo bi odlicno , ovako za pohvalu, dosta vise ,,nekulture nevaspitanja ruznosce koja izvire iz te televizije, posebno neko ponasanje te osobe koja vodi taj program, stoga svaka vam cast, a kada bude prosao taj period naplatie im debele takse da se sami iskljuce , ko im tamo sve ne gostuje, i sramota je sta se sve cuje, ,taj neki samohvalilac a ima jos takvih dno su dna,

  4. Pa izjave o odlasku kod neuropsihijatra, prelasku ulice samo uz kumovske i političke veze i opasnosti od krvne osvete su uglavnom tačne i mogu se primjeniti na veći dio ex-Jugoslavije

  5. Svaka čast, braćo Crnigorci! Kamo pameti i lepe sreće da tu rijaliti televiziju koja truje i zaglupljuje dokoni narod, zabrane i u Srbiji, ali avaaaaj.

  6. Je li ovo retoricko pitanje? Treba li neki poseban razlog da se Pink zabrani za sva vremena i svuda?

  7. Čanak protiv njegove omiljene televizije, gde nestade moral, možda tamo 2000-te, sa my way.

  8. E, to se zove, zaštita gledalaca i drzave! Nas, svakodnevno, ta televizija zatrpava prostotom i lažima, bez ikakvih posledica u cinične osmehe neke Zekiceve, namestene da služi neistini.

  9. Mene bi bilo sramota prekucati ijedan navod iz defektne jutarnje emisije. Mogli ste izostaviti sve te unižavajuće reči.

  10. Bravo za Crnu Goru. Zato će CG u EU, a Srbija će ostati mizeran sluga ruske balkanske politike.

  11. Taj samoproklamovani detektiv, sa svojim „Čudnim pričama“ i serijalom „Lovci na ubice“ pokušava da bude srpski Eliot Nes. Zapaža se pri tom, njegov jak južnjački naglasak i nepoznavanje gramatike i padeža.

  12. Svakog dana imamo najmanje 10 razloga da zabranimo emitovanje PINK-a. Pink je deo propagandne mašinerije vlasti tako da su kod nas bezbedni

  13. Па већина примера које је навео дотични је тачна!

  14. I ovdje treba zabraniti Pink,narocito kada Jovana vodi Jutarnji program..to je negledljivo…

  15. Nisu mnogo izgubili gledaoci u CG. Ne razumem potrebu da se po svaku cenu prave brljotine. Fali nam pristojnost na svim nivoima i svuda. Nepristojno je i stalno isticati samo loše stvari što rade mnogi mediji.

  16. U drzavi u kojoj predsednik na televiziji prica o cevapima od ljudskog mesa, osim sto ovakav program nikada nece biti zabranjen, isti dodje kao „light“ varijanta…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.