Šta su iz ProGlasa odgovorili Ani Brnabić na poziv?

Ostavite komentar


  1. „udruženja građana koja svoje aktivnosti finansiraju iz zakonom dopuštenih izvora – stranih donacija“
    Пошто су поменута удружења грађана већ дуже времена у блиском контакту са западним донаторима, од којих уче о владавини права и успешном вођењу сложених система, свакако им је позната изрека да „нема бесплатног ручка“ односно да за примљене донације треба да се ураде и неке противуслуге.

  2. E moj Dule, malo razmisli, ko dobija donacije?!
    Veliki vođa ugovara sa zapadom kopanje, jako je zapeo ( da mi je znati zašto ), a optužuje druge za primanje
    donacija.
    Uključi mozak, možda i zaboli.

  3. Da li to pravilo važi i za vlast kad od tog istog „trulog i dekadentnog“ Zapada, uzima kredite, otvara fabrike u njihovom vlasništvu (pa ih još dodatno subvencioniše za svako novootvoreno radno mesto), maše stranim investicijama mahom sa Zapada, ili kad od njega dobija donacije za „unapredjenje“ školstva i zdravstva. Naravno, svoju decu šalju baš tamo na školovanje ili lečenje, valjda da ih svojim prisustvom oslabe, e da bi što pre propali. Ma, licemerje („patriotizam“ ) dvostrukog aršina je jedna od osnovnih karakteristika ove vlasti, i njenih simpatizera.

Ostavite komentar


Politika

Šef CIA već u Srbiji 8

Šef CIA već u Srbiji

Direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns stigao je u Beograd, nezvaično saznaje Danas iz krugova bliskih vlasti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.