Šta su odgovorili Vučiću na poziv za razgovor organizatori protesta u Malom Zvorniku?

Ostavite komentar


  1. Nisi inžinjer rudarstva.
    Ti si samo za Pink, Informer i one klovnove što su vlasnici

  2. On je szrucnjak za manipulacije.Shvatili su mnogi da je to borba za njegovu vlast a ne za narod.Zato bi mu bilo bolje da to vreme provede sa porodicom.Malo dete je zeljno oca.Mi dmo rekli sta smo imali 10.08.2024.

  3. Predsednik države ili glavni lobista Rio Tinta biti i nebitni pitanje je sad kulise postavljene stranački statisti za Rio Tinto spremni

  4. Samo za novinare vaše lista i Administratoru. Sada sam pročitao da je otvoren konkurs za stipendije darovitim učenicima i studentima Proverite listom kako su te deljene prošle i ranijih godina. Koliko je studenata upisano za nastavničkih smerova. Koliko i kakav status imaju nastavnici, koliko dobijaju nagrade učesnici kvizova za pokazano znanje a koliko dobijaju raliti akteri.

  5. Da li stvarno postoje ljudi bez mozga u Malom Zvorniku koji će ići da slušaju lažova i psihičkog bolesnika koji im radi o glavi.

  6. Referendum,ako smete,na kraju,pod uslovom ako se pokaže da se može kopati na ekološko prihvatljiv način….a nećete smeti!

  7. Sramota, zar si toliko glup da ne vidis da te narod ignorise? Sklanjaj se dok jos imas vremena.

  8. Ti koji slusaju Vucica slusaju lazi. Oni koji slusaju vas slusaju istinu i pametni su.

  9. Ide „najbolji“ student prava da prica o iskopavanju litijuma u Mali Zvornkik. Bilo bi smesno da nije tuzno, kao najava cirkusa Monti Pajtona…

  10. Sta znaci prava struka. Vre,e 18.15 hemicarka, nisam uhvatio ime, razvali Vucica. Sada cemo da cujemo bla, bla, BDP, ja pravio put, ja, ja, ja….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.