Šta su Vučić i Zeder rekli o Makronovoj izjavi da Evropa treba da se sprema za rat?

Ostavite komentar


  1. Putin nikada ne bi napao Ukrajnu, da ona nije zauzela cvrst stav o prikljucenju NATO!!
    Setimo se Kube iz 1961. i Zaliva svinja. Umalo je izbio 3. Svetski rat, samo zato sto su Sovjeti hteli razmestiti svoje rakete na Kubi. Zar to nije isto sto i NATO rakete u Ukrajni??

  2. Hahaha …pitali vucica za misljenje …pa on ce do veceras da promeni svoje misljenje sto puta …obican sarlatan daje izjavu o tako komleksnom sukobu…pa jos uplice ovog nesrecnog nemca koga je doveo da bi se sa njim slikao …smesno.

  3. Iternacionalista sam i zastupnik ideje svetskog gradjanstva. Ali ovaj susret pokazuje da gradjanstvo nema sansi.
    Umiru i Nemci i Srbi. Umiru, samoubijaju se svi gradjanisti bez izuzetka. Nemamo dece, homoseksulci smo. Migranti protiv kojih nemam nista osvajaju Evropu i SAD . Problem nije u njihovoj rasi. Problem je sto su vecima muslimani. A islam to je njegovo pravo, koje zdusno branim, dogmatski zabranjuje demokratiju i naredjuje diskriminaciju zena i kaznjava homoseksualizam smrtnom. kaznom. i niko. na stranicama Danasa da progovori o presudnom uticaju religije za buducnost gradjanske ideje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.