Šta su zahtevi okupljenih studenata: Počela blokada u Birčaninovoj ulici

Ostavite komentar


  1. Pozovite ljude da ne plaćaju struju, vodu, komunalije. Videćete za dva tri meseca kada 700.000 uhleba ne bude primalo plate, da li će glasati za kurjačića.

  2. Nit je to juriš nit su to gradjani. Gradjani su mirno protestvovali. Policija nije jurišala od 2000 te. Kapiram, tabloidni naslov bolje pali vatrene glave, ali to onda nisu glasači _prave_ opozicije.

  3. kako se uvek pored studenata nameste za slikanje neki matorci da kvare prosek i opšti utisak ?

  4. Deco,borite se za pravnu drzavu ukoliko zelite da budete svoj na svome,nastavili se ovako od drzave mozete dobiti samo pasos i moracete kupiti kartu u jednom pravcu-bilo gde jer goreg biti nece. Najmiliji ce ostati da ugase svetlo. Bravo deco!

  5. Deco, zasto se pravi problem gde ga nema? Biracki spiskovi ce pokazati da malverzacija nije bilo ili bar ne u „vecoj meri“. Nije problem da se otvore. Cuvajmo Srbiju – otvorimo spiskove!

  6. @Deda Ljuba, vi samo slusate ono sto vam kaze vlast niti vidite niti cujete bilo sta drugo, cekate povecanje penzije a onda odete u prodavnicu pa prebirate sta kupiti za ono sto sam dobio a toga sve manje u kesi, spiskovi su samo jedan mali deo ima toga G-din. Ljubo mnogo vise, od uvoza biraca, lazno prijavljenih a o onima kojih odavno nema medj zivima a na spisku su, bas je azurno zar ne. Svi se hvataju za prebivaliste, to je mesto gde zivite i radite a kao dvojni drzavljanin ili zivite u inotstranstvu mozete da glasate u ambasadi ili konzulatu svoje zemlje u toj zemlji. Znaci oni koji imaju Srpsko drzavljanstvo mogu da glasaju za Prlamentarne izbore a ne i za lokalne jer ne zive u tim gradovima a zasto su glasali ovde i prekrsili zakon to treba da objasne, kako kaze g. Vucic nadlezni organi, nadam se. Ziveli

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.