Šta su zaključili predstavnici Srba sa Kosova i Vučić?

"Na svakom mestu i u svakom trenutku, politički predstavnici Srba moraju biti spremni da se svom snagom bore za interese svog naroda"

Ostavite komentar


  1. Оно што би била највећа помоћ српском народу на Косову и Метохији и сигурност за даљи живот и опстанак је само једно. Повратак и јачање институција Републике Србије на тим просторима. Све остало је обмана. Ми косметски Срби то добро знамо и зато на стотине младих Срба сваког месеца одлази са Косова и Метохије пут Србије. Многи из страха за своју безбедност која је у највећем делу угрожена од стране појединаца и група блиских обеју властима а понајвише Српској напредој странци! То је истина и то нас много боли.

    1. Gde god vas je beograd brani tu vas vise nema vi sepska manjina na Kosovu sluzite beogradu ili bilo kom vlasti a posebno ovoj AV da se podkusuri sa Albancima i medjunarodnu zajednicu a vi nikako da se opametite i da naucite od prosli gresaka ali stace navikliste na to .

      1. E, nije Beograd kriv, neg’ vadikali. Ne znam kakav je sklop u njihovim lobanjama. Laju, prete, vredjaju, pljuju, hoce da se i „posaketaju“medjutim svaki put popasu batine. Tako islo jos od 1945 god(onda su se drugacije nazivali) pa sve do pre neku godinu! Njihovu sramotu uglavnom su prisivali negom drugom! I da, kad’ zagusti obavezno beze preko bare! To im je u gen. codu, pa ih treba samo sacekati na „kraju balade“.

  2. Vladika laže, a samozvani patrijarh AV ne? Čudno, zar ne? AV nas nikada nije slagao. Kako ona njegova stalno oblizujuća usta otvori iz njih sune LAŽ. Šta su on i Dodik tražili na Saboru SPC? Nezabeležen presedan. Išli su da disciplinuju vladike. Pozvao ih onaj Gavrilović, koji sebe smatra patrijarhom? Ha! Moj patrijarh nije, jer je kupljen i potkupljen, seče slavske kolače po kafanama, njegovi sveštenici venčavaju po kafanama (lično bila prisutna), naplaćuju opela, parastose i svećenje vodice kako im volja… Svom parohu nisam dala novac (namerno), kada je dolazio da sveti vodicu. Naredne i svih narednih godina nije me pozvao da bi došao, nije mi slao čestitke za Božić i Vaskrs, što je ranije činio. E pa takva crkva i takvi komercijalisti mi nisu potrebni. Moju veru u Boga ne mogu mi oni ogaditi, ali u crkvu ne ulazim, već samo palim sveće pored. Napominjem da sam iz monaške porodice.

  3. Srbija treba da odgovori kontramerama na takse koje je uvela Pristina ..Dosta smo cutali i trpeli .

  4. Pristinu ceka ostar rez od strane Srbije koja nije slaba kako misle Taci i ekipa da bi je pravili ludom dok ceka Pristinu da se smiluje na takse i dijalog.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.