Šta u Evropskoj komisiji kažu o poštovanju ekoloških standarda u iskopavanju litijuma u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. EU ne može ništa jer Srbija nije član EU
    Odgovorna je vlada koja nažalost nije odgovorna

  2. EU i Evropskoj komisiji više ne treba ništa verovati.
    Njih zanima Srbija samo kao izvor jeftinih sirovina i radne snage, a šta se dešava unutra, to ih baš briga. Takva evropa nam ne treba.

  3. Kada bih jednom rečju opisao ponašanje Evrope to bi bi bila reč LAŽOVI. Evo na primer nas lažu da ćemo jednog dana ući u EU, da napredujemo ka EU, lažu kada kažu da će nam pomoći finansijski (daju dva, a uzmu tri evra ili nam uvale otrov u pola države). Kada smo otvorili tržište prema EU lagali su da to neće uništiti našu nekonkurentnu privredu i poljoprivredu itd itd. Lagali su za Dejtonski sporazum koji su kasnije poništavali, lagali su za rezoluciju 1244. Jednostavno rečeno, kod Evropljana sve može i sve obećavaju, a u stvari su lažovi neslućenih razmera. Da se razumemo, ovaj naš patološki lažov je veći lažov od njih, ali to ne menja činjenicu da Evropljani stalno i neprekidno lažu.

  4. Rio Tintu jasno da ih gradjani nece pa
    se okrenuli nekompetentnoj vladi koja
    sada predlaze da ce dovesti nemacke
    strucnjake.Imamo mi svetski priznate strucnjake i insistirajmo na njima.

Ostavite komentar


Politika

Skupština Srbije usvojila Svesrpsku deklaraciju 10

Skupština Srbije usvojila Svesrpsku deklaraciju

Skupština Srbije usvojila je danas Deklaraciju o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda, za koju je premijer Miloš Vučević rekao da je "osnov političke borbe za opstanak Srba na ovim prostorima".

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.