Šta znači podnošenje ostavke Ane Brnabić na poslaničko mesto?

Uklonjene formalne prepreke da Brnabić opet bude premijerka

Ostavite komentar


  1. Ostaje u vili o našem trošku,vi ostali cepajte drva da bi takvi uživali bez srama i stida.

  2. Ana Brnabić Hrvatica sa Krka predsednica vlade Republike Srbije.Tetke joj i dalje zive na Krku.Ako neko misli da Srbija moze napred sa tim i takvim,onda i treba da budemo tu i takvi kakvi jesmo,nikakvi.

  3. A možda je taj jedan dan u Skupštini Srbije dovoljan da primi jednu poslaničku platu.

  4. Šta znači, a tipovali ste 1/1 na Sinišu Malog. I onda pričajmo o nezavisnom, pravovremenom i objektivnom informisanju opozicionih glasila.

  5. Bravo za Dragana Vasića.
    Uz to da dodam da je LGBT u zemlji Srbiji.
    O,Srbijo šta dočeka jadna i kukavna!

  6. Velika mudrost, poslusnici se ne menjaju, a i ruku na srce previse zna o raznoraznim muckama, tako da samo nastavlja tamo gde su ZAstali,

  7. To što je av av i dalje predsednik stranke nije samo nezakonito već i nemoralno. To je sramota za sve nas koji nismo u sns i nemamo nikakva prava. Mi zapravo nemamo predsednika.

  8. Jao, hoće još da živi u Jovankinoj vili. Oličenje nemorala. Zašto se Vučić okružio takvima? Mali, Vilin, A. Brnaba, Orlić….Šapić; s kim si onakav si. Kakva Srbija, samo ih pare interesuju.

  9. Biljana Ilić Stošić, prof.fulozofije u Medicinskoj školi u Kragujevcu,na funkciji je načelnika Šumadijskog okruga,sada i dupla funkcija poslanika RS

  10. Tačno, samo je zbog ostanka u Vili, podnela ostavku, na poslaničko mesto! Da se tako radi u USA, morali bi napraviti još Belih kuća! Tamo se čak uživo prati napuštanje Bele kuće, posle isteka mandata ili smene! Kod nas „zajahali“ fotelje i prisvajaju Vile na Dedinju! Sve će to narod pozl./Platiti!

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.