Stalne članice SB UN različito o rešenju kosovskog pitanja i mandatu Unmika

Ostavite komentar


  1. Komedija se nastavlja.Pregovori su imali smisla pre samostalnog proglašenja Kosova.

  2. Mogu biti zastraseni jedan, dva, deset, pedeset a nikako 50.000 Srba koliko je glasali za Srpsku Listu. Osim toga, protiv Srba je bio i nalog CIK-a, da se u minut do dvanaest moraju koristiti dokumenata izdata na Kosovu i ako su na birackim spiskovima stoo je protivno dosadasnjoj praksi i propisima definisanim u UMNIK-u i EULEKS-u kao i Briselskim Sporazumom.
    Najzad, Pacoli je putovao svojim avionom, potrosio oko pola milona evra sopstvenih para, poklonio na hiljade Roleksa, tasni Prada i Lui Viton i skupicenih bundi pa ipak nije prosao cenzus.
    A o farsi sa nacionalnog selektivnim otrovom ili albanskom alergijom na sve sto je srpsko, osim naravno teritorije, i brojanje srpskih glasova u skafanderima, kao i priznavanje albanskih glasova iz dijaspore pristiglih nedelju dana po zavrsetku izbora – reci!?

  3. I onda se cude zasto su Nemci, Englezi ili Amerikanci, blago receno, nepopularni u Srbiji? Zapanjuje kolicina licemerja od strane predstavnika doticnih drzava. Sve je bajno i sjajno samo je problem „zastrasivanje“ medju Srbima. A sta tek reci za Nemca i za njegovu brigu za pare poreskih obveznika Srbije? Bolje da brine o parama nemackih poreskih obveznika koje sigurno mogu pametnije da se potrose nego na finansiranje velikoalbanskog izivljavanje na Kosovu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.