Stamatović: Deo Vučićevog režima počeo propagandni rat protiv svega što je prorusko u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Ajde ti u Rusiju. I povedi Dačića, Vulina, Nikollića, Vučića i sve ostale koji su zainteresovani.

    Ove optužbe za nedovoljan “ ruski patriotizam“ bi bile smešne da nisu tragične..

  2. Ako je ovo istina onda to, toooo, onda idem da glasam za Vučića kad budu izbori. To se traži, da se već jednom prekine sa tim pricama o toj rusiji, i da se te četiri petine konačno privedu razumu, ili bar da se primoraju da svoje halucinacije zadrže za sebe, to je dobro. To što su te četiri petine anticivlizacijski orijentisane je njihov problem, ovde je Evropa i biće Evropa, i NATO i EU, a rusofili ako im se ne sviđa, seoba srba broj X, pa pravac Sibir. Tamo im je mesto.

  3. Prvo neka otpusti onda proruskog ministra Popovica – bar nesto korisno!

  4. Ne znam je li to dno,ali je strasno.Nasi nesposobni,neinventivni i lopovluku skloni politicari nemaju sta da rade(?) nego opanjkavaju jedan drugog ko je…veci rusofil?!
    Bas bih volela da imamo smrtnu kaznu pa da vas nekoliko petokolonasa smaknemo.Ostali misevi bi pobegli u Rusiju.Ako ih ona pripusti!Ni sami ne znaju sta ce sa slicnima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.