Stamatović: Jedini način da Srbija sačuva Kosovo je da ga ustupi Rusiji na određeno vreme

Ostavite komentar


  1. Sjajno. Hoce reci, pa ako ga ustu[pamo rusiji, onda ajde i ostatak Srbije da „ustupimo“ Rusiji pa da smo svi ruski drzavljani. Pameti moje. a i vi iz Danasa ovakve gluposti objavljujete.

    1. Eto,Vam,@ Maljeviću,prave demokratije – ‘Danas’ objavljuje i Vaše antisrpske,ali,bar, ordinarne gluposti!

    1. @Ika***Treba da uplate tiket za LOTO,pa ako bude…bude…!Može i tombola subotom uveče!

      1. A ßto na loto ili tomboli ako ti mislis da to je ne ostvarljivo grdno si se prevario kosmet je bio i ostače srpski i moze biti i ruski ali američki kosmet i albanski nikad neće da bude niti je sad …

        1. @Kuronja***Ako je Kosovo srpsko zašto predsednik Srbije,premijerka,bilo koji srpski ministar ne dođu u posetu glavnom gradu „južne srpske pokrajine“? Kako to da postoje kosovski Predsednik,premijer,Vlada…a neki „direktor“ neke „kancelarije“ iz Srbije je persona non grata na tom srpskom Kosovu?! Gde su srpski vojnici,graničari,policajci,carinici,sudije…na srpskom Kosovu? E,toliko je ono srpsko! Koliko i Knin i tzv.“rsk“ u Hrvatskoj!

    2. Pa upadom…ili balvanskom revolucijom,ovoga puta,juzno od Krusedola…!!!

  2. eeeeeee druze iz poluze!a mi albanci kuda cemo…ta ideja propala 99`…stime mozda g,Trajkovic (Rada) ne slaze…

  3. Aljaska jeste prodata SAD. Moze i KIM. Cena bi bila da sadasnji gulag Srbija postane veeeeliki Magadan, ionako napravljen na kostima komunistickih *neprijatelja naroda*.

  4. Ma da bre. Treba napravit zicaru pravo do Moskve. Naravno uz put napravit zgrada koliko god moze, posebno na planinama.

  5. Treba uneti u Ustav clan kojím se obavezno mora doneti lekarsko uvere
    nje od psihijatra dá je osoba sposobna dá se baví politikom.Inace ce Srbi
    da nestanu sa lica zemlje od “raznih Napoleona”.Posebno rusofila.

  6. Moj „omiljeni“ opozicionar. Zaostrava retoriku jer nije pozvan na razgovore sa SNS-om a toliki drugi jesu. U citavoj budalastosti se ipak vide i drugi uticaji, one rusofilne ultradesnice za koju je pozicija pisala da diktira proteste. Znate na sta mislim: RISI, Mladjan Djordjevic, deciji paravojni kampovi i notorne organizacije, Risto Sotona, Griigorije „buntovnik“ biznismen. Ma svi oni dobrovoljni davaoci tudje k… sto ponavljaju kao mutavi pricu o radikalima-naprednjacima, ne bi li ikako zaseli na vlast. Da onda vidimo pravu radikalizaciju i balkan-biznis, kukala nam majka. Hvala na objavi.

  7. Stamatović: Jedini način da Srbija sačuva Kosovo je da ga ustupi Rusiji na određeno vreme

    A potpis na kapitulaciju primepredaje Kosova na Kumanovo 1999 PUJ-PIK NEVAZI kako voli da kaze VODZA POGLAVICA i posle ustupiti Rusiji na vase zalos sto se ne granicite sa Rusijom i nije moguce tako nesto ali kada biste bili na granicu sa Rusijom nebi trebali da im ustupite teritorije sama bi vas uzela kao Ukraoni i Gruziji …

  8. Nadam se da ce Basara posvetiti dužnu pažnju i ovoj besmislici. Ne može čovek a da se ne zapita kako je moguće da su ama baš svi političari tolike neznalice. Da li je uslov da bi se bavio politikom u Srbiji intelektualna insuficijencija?

    1. Не требају они Русима тамо, далеко било, него овде где су!

  9. Овај као да је падо на главу кад је био мали. Русија је наша највећа заблуда кроз векове. Увек и данас су нас ложили. у пропаст зарад својих интереса, њена подршка око Косова је морска пена, мало Запад да им попусти око Крима, пустише нас низ воду. Први су бацили под ноге 1244 повлачењем руског контигента КФОР. После су због блама пустили причу преко ликова сличних овом да их је отерао покојни Зоран Ђинђић. А они у то време финансирали Мила и црногорску мафију да окрене леђа Србији. Србија под хитно мора обновити стратешко савезништво са САД, Британијом и Француском, које су пореметили комунисти, све остало је пропаст и даљње губљење животног простора. Ако је овај лик опозиција која сутра треба да влада Србијом, прогласимо Вучића Титом.

  10. Ne mogu da verujem da neko ko je navodno odrastao i mentalno zreo izvaljuje ovakve gluposti?! Kako da ustupiš nešto što ne poseduješ? Ni rusi nisu baš toliko glupi da se prime na budalaštine ovakve sorte! Kolko Srba sa Kosova je dobilo rusko državljanstvo 2011.? Sad će ga dobiti još više!

  11. A to je znači ta rupa na Nikolićevom tepihu. Sveta srpska zemlja kao ruska gubernija. Genijalna ideja, zasenjuje sve dosadašnje.

    1. Јуловци увеоци. Где Горан Матић стаде, ти продужи…

      1. Mile, bre, ili ti javorov sirup udario u glavu? Ili je i u Kanadi jako toplo?

        1. Богме, да знаш да је топло – не жеже сунце „туђег неба“ ко оно у „матици“, ал’ јест’ ударила нека запара од јутрос. Не знам, Сарказам, јесте ли премлади да би се сећали, ил’ сте прематори па исхлапили, али ја тешко да могу да заборавим како је почео јуловски данс макабр, како се ђускало у том колу, и како смо као нација доспели докле смо доспели. Ја ту причу да су се сви заверили против нас зато што смо добри, лепи, паметни, племенити и надасве разуђени нисам куповао ни као школарац, па сам ваљда био пелцован против јуловских гусларија о „остацима закланог народа“ и сл. свињарија које ево и дан-данас слушам; једино, брате, што сам сада довољно далеко па не морам да бринем да ме другови и другарице регрутују у јањичаре кад поново крене „НАТО агресија“….

  12. U kavkvoj ludari mi živimo…i ovaj je politčar? Nivo znanja iz politike NULA.

  13. Ovo je neka krajnje glupa šala ili loš pokušaj sarkazma?
    Ako ipak nije: da li je neko barem pitao Putina šta Rusija misli o tome? Ili se izgleda u Srbiji podrazumeva da se Rusija slaže i hoće da joj „ustupimo“ Kosovo, pošto uvek očekujemo da Rusija unapred pokrije svaku budalaštinu koje se naši amateri sete!
    Ali stvarno ne vidim šta će Rusiji Kosovo, čak i kad bismo joj ga privremeno „ustupili“?!

    1. Шта Русија мисли? Е, баш ће о нама да мисле, Корвус – ока од бриге не склапа православна славјанска нација… Сећате ли се, рођаче, да смо ми јошт давне 1998-ме, ил 9-те поднели молебан за пријем у „Државну заједницу Русије и Белорусије“, а да се ови за 20 година нису удостојили ни одбијеницу да нам пошаљу?!

    2. A ti si vise za opciju da se ustupi Tirani.. ili SAD.. ili Briselu.. samo ne pravoslavcima..

      1. Како се, бре, само за пусте Русе сетите да су Православци, а никада за браћу Бугаре?

  14. Iako sam „prozapadno“ orijentisan, nemam ništa protiv ove ideje. Jedino što ideja kasni nekih 40 godina približno. Ko se seća parole „Kosovo republika“ iz 1981? Da smo tada, na primer, razmenili teritorije sa Rusima stvari bi drugačije tekle. Istina, verovatno bismo opet imali rat koji bi, ne daj Bože, možda i danas trajao, ali bi to bio rat Rusije i Amerike na tlu Srbije. Deluje kao katastrofa? Možda. Ja mislim da su veća katastrofa za Srbiju Sloba, Koštunica(sa ili bez Djindjića svejedno), Tadić i Vučić. Zamislite samo tu sreću za Srbiju da se uopšte u politici ne pojave Dačić, Čeda i Šešelj. Možda bi takav rat, ma kako to paradoksalno zvučalo, bio bolji za Srbe i Srbiju nego ova „životinjska farma“ koju proživljavamo.
    Inače, za one lakomislene, prodaja ili zamena teritorija su se događale u istoriji ne jednom što znači da verovatno pravni osnov postoji. To stvar čini mogućom. Takođe sam mišljenja da treba da razmislimo o prodaji cele države, jer ovakvi kakvi smo (nemojte mi samo o dobrim Srbima, ima ih znam puno ali su ipak izuzeci) ne zaslužujemo da samostalno upravljamo ni ciganskom čergom a kamo li državom. Šteta za ideju, stvarno.

  15. Типичан пример Србије. Шта се мешаш у оно што не знаш.
    Страшна стварност.

  16. Kad su Rusi 1999 usli na arrodromu na Kosovu nisu imali pijacu vodu I tako zedni na kratko su napustili Kosovo

    1. Отишли да однесу тетки лек!…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.