Stamatović: Moćni Vučić da omogući Zlatiborcima da grade gondolu

Ostavite komentar


  1. Šta će planini sa nadmorskom visinom od oko 1000m u proseku gondola, kada se po svetskim prognozama smatra da ski centri ispod 2000m nadmorske visine minimum, neće imati dovoljno snežnih padavina? Da Stamatović ima na čemu da debelo krade, kao što je i do sada?

    1. Ispade po tvojoj proceni da samo Himalaji i Kilimandzaro imaju dovoljnu prosecnu nadmorsku visinu. Cemu onda projekat kalemegdanske gondole? Da imaju na cemu debelo da kradu, kao sto su i do sada?

      1. Po kakvim prognozama, slabo ste obavijesteni o globalnoj klimi…da vam ne objasnjavam o toplim i hladnim periodima i cinjenici da upravo ulazimo u hladniji period…mimo svega toga-gondola je za uzivanje u prirodi, za dozivljaj okoline iz neke druge perspektive…nego ne mozemo o napretku vi i ja, kad je nama na pameti razvoj a vama njuskanje i tracevi ko je kome ukrao. Ovdje je Vucic nama ukrao 3 godine razvoja…

    2. Nije velika mudrost nešto napisati da bi se nekom kontriralo ili rečeno obesmislilo, ali, svakako, treba biti mudar, pismen i, nadasve pristojan pa komentarisati nešto tek nakon dobro pročitanog štiva ili teksta. U konkrenom slučaju ne radi se ovde, kako uostalom i piše, a i javnosti je poznato, o putničkim skijaškim gondolama – a postoje i transportne i još mnogo drugih – već o PANORAMSKOJ žičari – gondoli, što će reći da je, shodno idejnoj zamisli, potuno irelevantna nadmorska visina ili količina snežnih padavina. E, da smo to skontali onda nebi pisali nesuvisli komentar.

  2. E Stamatoviću , samo znaš da laprdaš u prazno , to ti odlično i ide od ruke. Za razliku od tebe i tebi sličnih, uspeh predsednika Vučića svakim danom sve više dolazi do izražaja. Pokušavate na sve moguće načine da ga ponizite, uvredite, omalovažavate, ali narod je uz njega i to vas boli. A te probleme u vezi gondole možeš i sam da rešiš, pošto si vrlo sposoban čovek.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.