Stamatović: Nečasno je da se partrijarh Irinej bavi propagandom u korist Vučića

Ostavite komentar


  1. Zasto se Patrijarhu, kao i vecini Srbije, ne da za pravo da bude ‘obrlacen’od strane sizofrenog vlastoljubivog manipulanta, nebrojeno puta uhvacenom kako prica svakome ono sto zeli da cuje, najcesce potpuno suprotno.
    Patrijarh mozda i jeste, ali i sa ‘gradjanskim’ mozgom i dusom, koje kao i vecina nasih, ne uspeva da se najbolje snadje u cipuljickoj lazi i histeriji.
    Zato Patrijarhovu izjavu smatram pre svega jos jednom vucicevskom prevarom i zloupotrebom, nego pozicijom Srpske Pravoslavne Crkve.

  2. Sada mi je jos draze sto nisam krsten-to je jos jedan dokaz da oravi vernik treba da budes u dusi i da svojim postupcima dokaxujes kakav si covekU ovoj nasoj AUDI crkvi nema ni dostojanstva ni postenja,ovo je takva sramota da je neopisivo.Ove vladike nemaju veze ni sa kakvom verom,pa je i ponasanje patrijarha samo jos jedan u nizu dokaza-SRAMOTA.

    1. Baš žalosno,Patrijarh Pavle bio gospodin,a ovaj se učlanio u sns,ili nam se čini.

  3. Mali ste Vi Stamatoviću da koementarišete Partijahove govore i nastupe. Gospodin Irinej je pre svega govorio na skupu graana koji su osudili Nato agresiju od pre 20 godin, istakavši osnovne ljudske i moralne vrednost, univerzalne vrednosti čovečanstva. Te vrednosti grubo su povreene pre 20 godina. A Vi se zapitajte gospodine Stamatoviću na čijij ste strani.

    1. covek je u potpunosti u pravu…kao da je govorio na glavnom odboru sns-a,a to sto nemate svoje vec vucicevo misljenje,e to je vec druga tema….skoro ce izbori – pamet u glavu…

      1. Gospodin Irinej je u Nišu govorio o najvećim moralnim vrednostima ljudskog roda. Ko je pratio prenos to je mogao videti. Vi koji ste politiziovani ili ste Nato poslušnici verovatno bi radije na ovu temu slušali Solanu, Klintona ili možda Đefri Najsa doskorašnjeg predsednika Haškog suda.

  4. Kada Patrijarh jedne zemlje deli narod i slobodomisleci deo proglasava neprijateljem, on ne zasluzuje vise da obavlja tu funkciju.
    Od sada ga mozemo zvati: PARTIJArh.

  5. ovaj patrijarh bi ako ostane dugo na položaju mogao da uništi crkvu kako je ni komunisti nisu uspeli uniziti. ja znam da ja u crkvu neću ući dok god je ovaj patrijarh živ. nije ni pavle podržao narod protiv slobe ali bar nije služio slobi kao sluga. ovo je sramota šta irinej radi.

    1. Pa taj „svetac“ je licno vencao Arkana i Cecu u Sabornoj crkvi (ako me secanje sluzi) dozvolivsi tom kriminalcu da udje u crkvu sa oruzjem.
      Za sadasnjeg patrijarha ne bih trosila reci.

      1. potpuno netačno. čak šta više pavle nije ni venčavao ni sahranjivao ni jednu javnu ličnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.