Stamatović: Nisam se priklonio Vučiću

Lider Zdrave Srbije odgovorio na kritike opozicije

Ostavite komentar


  1. Davno je moj deda u jednoj rečenici opisao nekog ondašneg Stamatovića: „Zlatom ispisao-go*nom zapečatio!“
    Naravno, komentar neće biti objavljen. Gospodo, mene to ne dotiče. Ja pišem komentare da bi zabavljao vas, pošto će se čitaoci snaći i bez mojih komentara.

    1. Sram te bilo. Što si naposao za predsednika opštine Čajetina važi za takve kao što si ti. On je za svoju opštinu uradio više nego svi vi zajedno za bilo koga osim, naravno, za svoje džepove.

      1. Ne zaboravi, da je opštinski predsednik dosta učinio i za crnogorce…skućio ih je sijaset na Zlatiboru. Duša jedna.

        1. Kamo srece da se napravi „rezervat“ i da smeju samo tamo da zive i kupuju nekretnine.

  2. Covek koji je unistio jednu divnu planinu urbanizacijom koja se ne belezi na ovim prostorima, covek koji je od Zlatibora napravio kopiju Kaludjerice, covek koji prica za odredjenu personu da je lopov, bandit, a onda s tom osobom seda u gondolu je neko na koga ne treba trositi reci. Medjutim, na ovim prostorima sve je moguce pa i da Stamatovic slovi za opozicionara.

    1. Tacan komentar.
      Cenimo ljude po delima a ne recima.
      Zlatinor je upropascen mafijaskim zgradurinama.
      To je nit koja povezeje ovu dvojicu

      Isti su im inveestitori tj ortaci. To je sustina
      Blebetanja o politickim razlikama sluze samo da zamagle ovu ociglednu cinjenicu.

  3. Dobro, nisi se „priklonio“, ako ti baš smeta ta reč. Recimo da si „preleteo“. Ne bi bio jedini (o, ne!) i našao bi se u veoma brojnom društvu. (Nažalost, ne i dobrom društvu.)
    Je li to OK?

  4. ŽIČARA, ne gondola! Kao i većina koja je stasala ispod DSS šinjela, Stamatoviću je SNS prirodna sredina.

  5. Jesi Stamatovicu, jesi , namoj da lazes narod. Eno te kako iz cista mira predlazes da Vucic bude posrednik u razgovorima izmedju vlasti i opozicije. Ko da te neko pitao, a nije. Niko.

  6. Čovek vezao sajlu 9km a primedbe stavljaju oni koji ni konopac za veš nisu razapeli.

  7. Zašto skačete svi kao majmuni za bananom? Zar je trebao javno da sanopozvanog predsednika otera javno u PM? Da pravi skandal? Da li se priklonio to će tek da se vidi, pa tek onda kritikujte. Moje mišljenje je suprotno da ga ovako pljuju baš SNS botovi da bi ga ocrnili i diskreditovali po starom SNS programu čišćenja protivnika.

  8. Šta te briga Stamatoviću, i Djilas je otvarao Pupinov most s Vučićem, ovaj ga je držao kao predsednika KSSa. Lično mu se zahvaljivao što smo dobili olimpijski turnir… I opet je neukaljani lider opozicije. Malo se primiri, za dva meseca se niko neće ni sećati…

  9. Ako se nisi priklonio zasto si ga zvao na otvaranje.kad drzava nije pomogla oko izgradnje gondole.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.