Stamatović osniva stranku Zdrava Srbija

Ostavite komentar


  1. Nije stvar demokratije osnovati 151 ili 201 stranku u Srbiji , to je stvar egoizma.Sta ce Srbiji vise od 6-8 ideoloskih stranaka i naravno manjinske?Egoizam pojedinca da kaze "Ovo je moja prcija" a definitivno nikakvo bogatstvo za Srbiju. Stranke u Srbiji su SNS , SPS , SRS , DS , LDP , SDP i lokalne LSV i SDA uz stranke manjina , mozda su neke opozicione trenutno neozbiljne ali kad bi se posvetile ideologijama koje nose sve imitacije bi konacno nestale i to bi bio uspeh Srbije.Kakve su to stranke poput DJB , Jankovicevog pokreta , Dveri , DSS , buduce Jeremiceve i ove Stamatoviceve?To su sve kopije ili visestruke kopije!

  2. A to je postao trend, da skoro svi ovogodisnji predsednicki kandidati osnivaju stranke?

  3. Pod hitnom da se promeni zakon o osnivanju stranaka! Ne može svaka šuša da kada joj se ćefne odmah stranku neku da osnuje. Tome se mora stati na kraj određenim uredbama u zakonu.

  4. Gde cete da nadjete toliko ljudi za stranku?Jankovic Jeremic TI…

Ostavite komentar


Politika

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica 10

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica

Skupština Opštine Sjenica izabrala je danas Muniba Mujagića iz Stranke pravde i pomirenja (SPP) za novog predsednika Opštine, a za njegovog zamenika Radišu Kneževića iz Socijalističke partije Srbije (SPS), objavio je večeras radio Sto plus.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.