Stamatović: Premijerka ne poštuje Ustav

Zdrava Srbija pozvala parlament da smeni Anu Brnabić

Ostavite komentar


  1. Gospodine Stamatovicu, hvala Bogu pa vi niste bili tamo u Parizu, Verovatno bi i tamo tezgarili svoju drzavu kao sto ste to uradili od Vase opstine i Zlatibora. Premijerka Ana , odlicno radi svoj posao, sto je i dokazala nebrojeno puta! Predstavlja nasu drzavu na najbolji moguci nacin, sto se ne moze reci za Vas i Vama slicne. Politika koju predsednik, premijerka i Vlada vode dokazala se kao uspesna u svim segmentima. Pocev od smanjenja javnog duga, preko puteva, stranih investicija, otvaranja novih fabrika i radnih mesta… da ne nabrajam dalje… Tako da… Jos komentara na ovu Vasu suludu izjavu, nije potrebno…

  2. Gospodine Stamatovicu, hvala Bogu pa vi niste bili tamo u Parizu, Verovatno bi i tamo tezgarili svoju drzavu kao sto ste to uradili od Vase opstine i Zlatibora. Premijerka Ana , odlicno radi svoj posao, sto je i dokazala nebrojeno puta! Predstavlja nasu drzavu na najbolji moguci nacin, sto se ne moze reci za Vas i Vama slicne. Politika koju predsednik, premijerka i Vlada vode dokazala se kao uspesna u svim segmentima.

Ostavite komentar


Politika

Saradnja Srbije i Rusije u oblasti telekomunikacija 8

Saradnja Srbije i Rusije u oblasti telekomunikacija

Ministar informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić i ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan Harčenko ocenili su danas da postoji potpuna saglasnost obe strane za intenziviranje zajedničkih aktivnosti i to posebno u oblasti telekomunikacija.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.