Stamatović: Širom Srbije formirati Kancelarije za saradnju sa Rusijom

Ostavite komentar


  1. Srbija vise izvozi u CG, BiH i na Kosovo nego u Rusiju, Kinu i USA zajedno i sada se ovaj ruski pametnjakovic nasao da formira kancelarije za saradnju sa Rusijom….

  2. A što?Niko još nije video koristi od Rusije, pitaj celu Istočnu Evropu koja je bila pod njihovom čizmom.Uostalom rusi nam nikada neće zaboraviti i oprostiti 1948.

  3. Za Srbiju bi bilo bolje da kao i ostale evropske države Rusima udare sankcije, a ne neko otvaranje kancelarija. To je samo guranje prsta u oko amerikancima i EU.
    Pa pobugu, bolje kod ruja prolaze oni koji su se pridružili sankcijama. Bar dobijaju jeftiniji gas i naftu, a ne kao Srbija, daj najskuplje.

  4. Ja sam za to da se u svakoj Mesnoj zajednici otvore Kancalarije za saradnju sa :Amerikom,Nemačkom,Kinom,Italijom,Mađarskom,Bugarskom,Hrvatskom,Crnom Gorom,Libijom,Egiprom,Azerbejdžanom,Venecuelom…….da Srbija postane jedna velika Kancelarija.

  5. Daleko bi mi dogurali sa tobom.Da se mi graničimo sa Rusijom, pa i nekako da to ima smisla, ali… Čoveče, svi oko nas su u NATO paktu, i dovoljno je da pod pritiskom ne dozvole da bilo šta stigne iz Rusije u Srbiju, ili obrnuto, i šta ćeš onda?Misliš da bi Rusi, zbog Srbije upotrbili silu? Pa ne bi… Šta bi onda radio, osim što bi nas doveo do izolacije?

    1. Udbaš, ruski čovek. Kakve koristi imamo od Rusije. Nadam se da će mo i tebi videti leđa u ovoj političkoj igri. Ni kanalizaciju nisi uspeo da sredi za ove godine a nešto bi hteo. Samo još Rusi da ti pomognu

  6. Tu su potrebne psihijatrijske kancelarije u svakoj ulici, a ne ta govna za neke usrane rusije, a za ovakve degenerike i maloumnike koji ne treba ni da žive bi bas mogle da se svuda postave kancelarije sa giljotinom unutra, kao što postoje oni plastični klozeti. Kad ih već u kolevci nisu zadavili, kako je trebalo uraditi, samo ga ubaciš u plastičnu kabinu sa giljotinom, ubaciš u prorez deset dinara, i cak! završiš posao. Valja se.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.