Stamatović: Srbija ne bi trebalo da postane članica ni EU ni NATO

Ostavite komentar


  1. Uclani Srbiju u udruzenje divlje,stihijske,soliter,beton,nekontrolisane gradnje,pranja para,prekovaskolikih kvadrata,bas onako kako si Zlatibor udesio..Ne labi nista

  2. kako moze NATO da bude u naslovu a nema ga u tekstu. Plus vi u Srbiji vedote bas glupu kampanju za zapad ili protiv zapada. Kod vas se sve svodi nad ndvikivanje, ko ce koga bolje da spusti ili spinuje stvar. Gledam neki dan na youtube Cedu Jovanovica, zali Boze kako on koji ima 100% argumenata na njegovoj strani dozvoljava da ga onaj Cirjakovic vredja. Ili stalni spinovi tipa EU se raspada, Americka moc opada……pa je na nama Srbima ostalo nekoliko decenija da pravimo opkladu da ce 2054 americka moc da padne ispod Kine pa cemo tad da sve vratimo sto su nam uzeli ? biti za zapad je apsolutna istina, kako zapad razmislja, posluje, odnosi se prema ljudima, nacijama, religiji,….to je jednostavno nesto oko cega ne bi smelo biti svadje….a cim ovakvi tekstovi osvanjuju u medijima tu se sigurno neka sumnjiva igra vuce u pozadini

    1. Lazni Petre ti kao Albanac to ne mozes da raumes,drzi se ti americkog imperijalnog fasizma i nisi za bolje.

  3. Da li bi na tom „referendumu“ učestvovali i kosovski Albanci,ili bi o njihovoj sudbini,teoretski,odlučivali samo Srbi i ostali iz centralne Srbije? njih srpski Ustav zanima koliko i lanjski sneg.Usput,u kom delu se u rez.1244 pominje Srbija?Pominje se SRJ a ona više ne postoji.

    1. Srbija je ipak sukcesor SRJ a sto rezolucija 1244 nije toliko bitna kriv je onaj ko je potpisao Briselski sporazum.

      1. @vesko***Ako je sukcesor SRJ hoće li „sukcesionirati“ i dugove te SRJ? Čak i po rez.1244 Kosovo nije pod administracijom Srbije već UNMIK-a.

  4. Vidite ovog sto je od Zlatibora napravio kiceraj.Od onakvog Zlatibora.Rasprodao Zlatibor crnogorskoj mafiji,da bi tu oprala pare.Koliko je bilo,a Stamate? Gde god je veliko srbovanje,tu je neki lopovluk u pitanju!

    1. Potpuno ste u pravu.Ruglo od Voda ( Zlatibor je ipak širok pojam),Kad god se približavam centru pitam se koji su to stručnjaci sve osmislili.A o kandidatu ,neznam ko će za njega da glasa,samo onaj ko nema nista u glavi.Ne vidim sta je uradio za taj narod sem sto je obezbedio radna mesta sobaricama,čistačicama ,kelnerima.Cajetina nema pristojan dom zdravlja ,Vode ambulantu da je Bogu plakati.ko glasa za njega sam je kriv za ono sto se dešava u tom kraju Srbije

  5. Ovaj čovek je vrlo diskutabilan, kao i novi saradnici. Jovanović iz Topole je već bio sa naprednjacima i dugogodišnji predsednik Opštine Topola. Stamatović je bio kod Ministra Popovića u stranci. Tu je prevejani Verko iz KG još i najčistiji opozicionar. O narušenoj estetici Zlatibora je izlišno pričati. U svim okolnim Čajetinskim Opštinama zapadne i jugozapadne Srbije se stvorila neka vrsta nade zahvaljujući ovoj opciji, ali su već sporna kadrovska rešenja. Uludo trošenje energije naroda, kao i uvek.

  6. Najbolje da postanemo NISTA! Ovi politicari kao da su pali sa marsa,nece on ni ovo ni ono.Njima je lepo bili pozicija ili opozicija. Tesko nama svama takvima.

  7. Ljubi ga čika Aca ?Tipična naci fašistička stranka koja se krije iza „zdrave Srbije“.

  8. Pa da. Trebamo da postanemo, ako vec nismo, cardak ni na nebu, ni na zemlji, raj za lokalne diktatore.

  9. Kosovo=Vojvodina
    Svaka na mestu… i sve je ostvarivo kad Srbija ponovo postane pravna drzava. Referenduma ce biti ali kada se drzava skroz obesmisli i kad Pink uspava naciju.

  10. Lako je političarima i imućnim ljudima da govore šta bi sa Srbijom trebalo da bude. Oni su već obezbeđeni da imaju komforan život i dovoljno para da pobegnu negde bolje ako ovde sve propadne. Oni žive kao da su već deo EU pa im i ne treba ništa drugo, dok građani žive loše.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.