Stamatović: Suverenost lakša uz energetsku sigurnost

Ostavite komentar


  1. Pa bicete suvereni kad ste l
    kompletnu energetiku DALI rusima

  2. Ruski gas je vazan Srbiji ko ti politici. Sta to nama radi na gas , to malo imamo iz svojih busotina. Vise Srbija poroizvede gasa sama nego sto potrosi.Energetska stabilnost je floskula za rezim koji kopira malca Putina ,isito se ubijaju politicari u Srbiji ko u Rusiji koji smetaju truju i mediski satanizuju. Svima vam da znate Rusi su dali bespovratne pomoci Srbiji u evrima koliko je Josipova vojska ubila Nemaca za 4 godine rata u Beogradu

  3. Nikada nijedna materijalna korist ili stvar, ne može biti iznad ljudskih života i mirnog dečijeg detinjstva. Bojim se da gospodin Stamatović pokazuje veoma loše ljudsko lice pred javnošću Srbije. Ruska okupacija Ukrajine zaslužuje samo prezir, osudu i ignorisanje. Srbi su slobodarski narod i ne treba da u ovom slučaju budu na pogrešnoj strani.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.