Stamatović: U politici nikada ne treba reći nikad

Ostavite komentar


  1. Što uspinjaču ili žičaru govu Gondolom? Pa gondola je samo onaj jedan u nizu vagončić koji visi na kablovima.

  2. Badava, ti si poklekao prd Acom. Prodao se i sada je gotovo. Izdajnik si demokratije.

  3. U načelu, mislim da ima podosta dobroga u onome što je Stamatović rekao, ali sam uveren da je u okviru svega toga izneo bar jednu priličnu besmislicu, nedostojnu pametnog političara za kakvog ga smatram. Ako bi Zorana Mihajlović stavarno bila vinovnik svih naših problema, onda – blago nama! Osim toga, ako već smatra da u politici nikada ne treba reći nikad (misao Džemsa Bonda), zašto je onda rekao da dotičnu ministarku “nikada“ ne bi pozvao!?

  4. Ajd žicara,u redu je.Ali nama ne trebaju Turci:još jedan lokalni serif,,predsednik opstine i svoje stranke. Sta ćeš vise..Faktor.

  5. Kako te nije sramota zarad svojih i interesa investitora od Zlatibora si napravio Menhetn. Promeni ime partiji u Beton Srbija. Ti si opozicionar kalibra Šapića.

  6. Veoma je vazno sto ste se Vi i Sapic vec sad otvorili. Jer bez ikakve borbe, Vucic je prakticno ugasio vqse dve struje. Oni koji su bili neodlucni sad sigurno nikada ali nikada vise nece glasati za vas dvojicu a pitanje i za bilo koga drugog. Prodali ste se gospodo. Maestralno

  7. Stamatovic je zivi dokaz da su u politici politicari roba koja se najbrze kvari i da je nista drugo do jos jedan preletac.

  8. Lepo rekao „u politici“. Ali ljudski nije i ne treba. Jer zlo se nikada ne menja. Ostaje zlo, samo menja dlaku. Pogresili ste, gdine Stamatovicu, jako ste pigresili.

  9. Da li su ministri „vinovnici “ na svoju ruku delovali po pitanju izgradnje – ometanja izgradnje,ili po nalogu onoga koji nije „vinovnik“?

  10. nije isključeno da bi ta politička opcija sarađivala sa Srpskom naprednom strankom, pod uslovom da vladajuća partija postigne promene u decentralizaciji, uspostavljanju platnih razreda i slobode medija…i to je to na cemu svaka opozicija treba da insistira..crvena linija..

  11. Po kojim zakonima , logici i etici predsednik države treba da otvara sve što se izgradi u Srbiji pa i gondole na Zlatiboru , ima li to igde u svetu Stamatoviću?

  12. Zar i ti sine brute pa sto se pojavi sto ga nepusti neka otvara ali bez tebe sad uprska sve.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.