Stamatović: Vučić da se prizove Ustavu

Ostavite komentar


  1. Vučić je postavljen da uz proviziju proda sve u Srbiji pa cak i jedan deo teritorije. To nije nikakva tajna.

  2. Pitanje za tog Stamatovića: Ko je to okupirao 17% teritorije Srbije? Većinski narod koji tamo živi? Znači,okupirali su sami sebe.Nešto ne vidim da se kosovski Albanci osećaju „okupiranima“.Ako je ta teza o „okupaciji“ tačna(a nije),zašto R.Srbija nije to objavila,proglasila vanredno-ratno stanje,naredila opštu mobilizaciju,podigla stepen borbene gotovosti na najviši nivo,označila „okupatora“,objavila mu rat i krenula u oslobađanje „okupiranog“ dela teritorije ?

  3. Kada se Stamatovic pojavio ja sam mislio da je to ozbiljan politicar. Onda je usao u koaliciju sa Dverima, pa sam i dalje mislio da to radi da se lakse probije, da je to samo trenutni manevar. A onda je poceo da dobija ogroman prostor po raznim portalima i shvatio sam da je on jedna prevara od coveka koji ima totalno pogresne stavove i jako tanku politiku

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.