Stamatović: Vučić i Brnabićeva ćute na optužbe iz Crne Gore

Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije

Ostavite komentar


  1. Jel to njega brine što se pominje Zlatibor ili Srbija, da su pripremane u Mokrinu jel bi se i onda bunio ili je strogo lokal patriotizam u pitanju.Na neke glupoti i neodgovaraš , a ovo je bezmalo vest stara godinu dana, bilo pa prošlo.

  2. G.Stamatovicu, evo ja sam iz CG i to se iz aviona vidi da su Milo i Vucic ista ekipa. Najvjerovatnije mu Milo preko raznih kanala pomogao da osvoji vlast. Povezao ga sa "arapima". Jeste ikad culi rijec kritike na racun Mila Djukanovica? Svakome ko ovo ne vjeruje savjetujem ga da podje na jutjub i pogleda izjavu na dan izbora u CG vezanu za drzavni udar i nedelju kasnije. Pametnom dosta. Drugo, da li neko kao Dikic moze da se krece slobodno van drzave? Ja mislim da je on nosilac drzavne tajne? Samo stavljajte prst u tu ranu.

  3. Srbija je odgovorila Crnoj Gori, odmah nakon izbornog dana u toj državi. Nećemo valjda ponavljati jedno te isto, svakog dana?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.