Nemačka štampa: Lider desničarske Alternative bio u Beogradu radi podrške Vučiću

Ostavite komentar


  1. Nadamo da se uverio u to da Srbi svim snagama teze miru i mirnim resenjima, ne zele sukobe i rat koji su godinama vodili na ovim prostorima.

  2. Nemacki politicari svake nedelje idu u Pristinu i daju podrsku Kurtiju i slicnim velikoalbanskim fasistima. Pre dvadesetak godina su slali oruzje albanskim teroristima i separatistima. Sada ponovo salju naoruzanje i prave „vojsku“ Albancima. A II svetski rat i SS divizija Skenderbeg? To je ok?

  3. Gerald Knaus je jedan obican bot koji izmedju ostalog promovise i velikoalbanske interese. Moze on da da svojoj „organizaciji“ kakav god hoce bombasticni naziv ali u sustini to je samo jos jedna rovatorska lobisticka organizacija koju finansiraju odredjene ideolosko-interesne strukture i koje rade u skladu sa utvrdjenom agendom. Cudo da S.D. vec nije prevela i obradila njegov „autorski tekst“ za Spigel ciji sadrzaj i bez citanja moze tacno da se predvidi. Problem sa tim botovima i njihovim „organizacijama“ je to sto su svi na isti kalup pravljeni – stancaju ih kao Kinezi plasticne drangulije.

  4. Ako se malo zagrebe ko je Gerald Knaus lako se moze otkriti da se ne radi ni o kakvom „nezavisnom strucnjaku“ nego o dobro umrezenom i finansiranom lobisti koji kroz publikacije i tzv „think tenk“ plasira interese onih koji ga finansiraju i sa kojima je i ideoloski blizak a to podrazumeva albanizaciju Kosova i legalizaciju separatizma, unitarnu BiH, desrbizovanu Crnu Goru, desrbizovanu Hrvatsku, sto slabiju i manju Srbiju *ako bas mora da postoji) pod kontrolom „njegovih“ itd. Nista novo i iznenadjujuce, to Nemci pokusavaju da ostvare na ovim prostorima stotinjak ili koliko vec godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.