Stanislava Pak: U Vučićevom džepu je novac od droge

Ostavite komentar


  1. 10 godina je bila vlast a sada je našla da izmišlja za Vučića i da laže. Nju ni opozicija neće, šta će im.

  2. Au! Ovo niko iz opozicije ne sme ni da pomisli da kaze! Veoma hrabar i smeo potez za postovanje. Sad, da li je u pravu…

  3. G-đo Pak, pročitajte narodnu rpsku pesmu Ženidba kralja Vukašina. Možda u njoj nađete svoju sličnost sa ljubom Momčilovom.

  4. Gđo Pak, imate li vi nekakav dokaz za to što pričate? Pa niste vi šesnaestogodišnjakinja da možete iznositi u javnost šta Vam se prohte.

  5. Da nije kokain pronadjen kod Vulina ali u Jovanjici na tone marihuane , i nikom nista

  6. Za sve one koji ne veruju u rečeno, mogu najblaže da kažem, da ste neobavešteni.
    Ili ste možda iz grupacije ,,jedan od 14000,,. Srbija je mala zemlja i sve se zna. Tj. onaj ko želi nešto da sazna, saznaće. A ta priča, gde su dokazi i sl. dajte molim vas, videli smo na suđenju za Jovanjicu kako reaguje naše pravosuđe.

  7. Stanislava Pak zaboravila da je bila jedna od perjanica JUL-aneuspeli novinar i urednik RTSposlednja koja moze komentarisatisty je cast i postenje,fujjjj!!!!

  8. Ostala bez privilegija,harala je dosta kyo jadar JUL-a,a sad glumi opoziciju

  9. Gordana
    13. jula 2023. u 13.15
    Danas duplo sledovanje, a?
    Obavezno uzmi sa majonezom, odličan je na ovu vrućinu.

  10. da će Danas svakodnevno objavljivati tekstove Stanislave Pak, Baste…

  11. Станислава, Станислава, па што то не рече пре неку годину? Дрога, оружје и што шта још држи ову власт, а знала си, није да ниси. Питање је ко ти је рекао да сад проговорио.

  12. @ Petar
    Petre ako si placen za ovaj komentar donekle mogu da razumem, ali ako si ovo napisao samoinicijativno, molim te pročitaj još jednom ceo tekst i razmisli o tome o čemu se pise. Osim naravno ako je to previše zahtevno. Ovako, tvoj komentar je toliko nenormalan i potpuno je omašio suštinu da se može zaključiti da si totalni kreten i opasan po društvo.

  13. Mene brine i dilovanje i konzumiranje od strane vlasti. Postoje javni nastupi koji su 100% pod uticajem supstanci. Ko zna da vidi simptome, nagledao ih se na Pinku, RTSu, u Informeru i drugim dobosarskim glasilima rezima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.