Stanković: Moj Niš mi je na prvom mestu

Ostavite komentar


  1. jedan od osnivača građanin Stanković, a predsednik GO DS, a drugi od osnivača Branislav Jovanović, suprug dekanice, Natalije Jovanović, koja je zbog promaje zazidala ulaz u zgradu fakulteta, koja je pod IV stepenom zaštite i planirala da poruši stepenište ispred zazidanog ulaza.
    Nišlije su prozivane zbog protesta koji su zamrli čim je ova niška opozicija isplivala u prvi plan. Naš problem je što naspram katastrofalne pozicije stoji identična opozicija, a negativna selekcija u strankama nastala je zbog lošeg izbornog sistema i nemogućnosti da na direktnim izborima biramo svoje predstavnike.
    Kad je kandidat za gradonačelnika niškog DSa izgubio od marginalca, na direktnim izborima za gradonačelnika, prvo što su Koštunica i Tadić uradili jeste izmena zakona. Time nisu pomogli svojim strankama, naprotiv, isplivali su u njima ljudi koji su velike stranke sveli na statističku grešku. Nije nemoguće da DS u Nišu prođe poput DSSa, da se ugasi, jer su beograđani dokazali da ne umeju za saradnike da biraju naše sugađane koji uživaju poverenje nišlija.

  2. „Moj Nis mi je na prvom mestu“ Na kom mestu ti je Srbija? Da li to znaci da ti sutra Republika Nis moze da ti bude na prvom mestu ?Hoce svi da budu neki funkcioneri u svojim prcijama

  3. Nije tebi bracala stalo do Nisa nego do tvoje udobne fotelje. Ako nesto zelis da menjas onda se to mora menjati na globalu.

  4. ….Stanković je uvek radio kako predsednik kaže još od Tadića. Ali Lutovac ima potrebu da raspusti sve odbore koji mu se ulizuju a naročito one druge, po logici samo njemu znanoj!

  5. Ja živim u Nišu,a ti niti se vidiš niti se čuješ samo čuvaš svoju fotelju toliko tije stalo do Niša,i trebaloje odavno da budete raspušteni niste aktivni to sve nišlije znaju.

  6. Neverovatno,čovek koji je predsedniku k Niških demokrata,čudom se čudi,što ih raspuštaju,a on, „kao građanin“ u prostorijama DS-s,osniva drugu stranku,da bi izašao na izbore ! Neverovatno !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.