Stanković (Novi DSS): Vučić i Brnabić pokušavaju da diskredituju protest protiv litijuma

Ostavite komentar


  1. Kako je Tadic minimalno izgubio na izborima 2012. godine, njegova partija se raspala na desetine novih. Ovo me potseca na slucaj smrti cara Dusana, kad se posle njegove smrti Srbija raspala na desetine drzava i nikad se vise nije ujedinila.

  2. Od tih obećanja „mi ćemo“, nema ništa! Pokažite“da ćete“, ne pričajte i ne držite isprazne govore, iza čega je sve prazno!

  3. Najbolje su protest protiv litijuma diskreditovali sami učesnici. Ne možeš da se prošle godine pojaviš na onim protestima protiv Ribnikara, pre toga na protestima „1 od 5 miliona“, posle u decembru kod grdaske skupštine i da nam sada objašnjava neko da je ovo u Loznici narodni, a ne opozicioni protest.

Ostavite komentar


Politika

Bisljimi i Petković sutra u Briselu, Stano: Logična posledica pregovora bilo bi priznanje Kosova 8

Bisljimi i Petković sutra u Briselu, Stano: Logična posledica pregovora bilo bi priznanje Kosova

Portparol Evropske unije Peter Stano kazao je da će se glavni pregovarač Kosova u dijalogu sa Srbijom Besnik Bisljimi sastati sutra u Briselu sa glavnim pregovaračem Srbije Petrom Petkovićem na sastanku koji je inicirao specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak, a da prioritet i agendu određuje "najveća hitnost početka primene Sporazuma o putu ka normalizaciji odnosa dve strane", prenosi Juronjuz.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.