Stano: Ambasadori članica EU danas ponovo o situaciji na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Sta sprovodi kosovska policijae kakvu istragu kada svi znaju da sami su to zlo sto silom narodu cine niti je to trebli niti ima pravo da oni to istrazuju jer svi znaju da oni zla i lazi izmisljavaju to su trebali raditi zajedno onih zemalja sa srbijom ne tako kako oni silom i svakim zlocinom i lazima rade nije to korektno takvih samih istrazivsnja !!!

  2. To je namerno silnog zlocina planirano protiv srbije i njenih naroda jer tog zlocina se nije smelo dozvoliti u tudjoj zemlji kada sami znaju da to pravo nemaju da rade i znaju situaciju narodu i svih tih zlocina protiv naroda TI je silna i namerna provokacija i zlocina protiv naroda Sto se jasno i vidi sta narodu silom u svojoj sopstvenoj zemlji cine !

  3. Srbija treba da bude obrezna i SAV taj narod i treba da se k for odmah ukljuci uz obavezu mira ne da silom stvaraju zla
    u tudjoj zemlji sto nemaju prava sto se i vidi sta rade i uz snajoera iz daljine ibijake ljude vidise da su i neko drugi mesani nisu trebali niti imaju prava da Obi sami istrazuju nekih istraga sto su sami silom zla narodu pocinili tov pravo sigurno nenaju i nikakvu jer zele da brisu svojih zlocina sto su namerno silom sami silom i pocinili nisu i nenaju prava da obi sami rade jer imaju zlocine svakih na gomili kao i lazi sto se i vide !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.