Stano o susretu Đurića i Radoičića: Nije na EU da komentariše sastanke srpskih vlasti sa raznim ljudima

Ostavite komentar


  1. O ti pametnjakoviču nije se sastao sa raznim ljudima nego sa kriminalcem-ubicom!

  2. Stano o susretu Đurića i Radoičića: Nije na EU da komentariše sastanke srpskih vlasti sa raznim ljudima
    Komentar: Petar Stano, taj mali orban, treba da zna da ta srpska vlast zvana Marko Đurića se sastao se ne sa „raznim ljudima“ vec sa vodjom kriminalne grupe Milana Radoičića vodja kriminalne grupe koja je upala na teritoriji susjedne drzave, grupa koja je uzrok smrti i ranjavanja policajaca u toj susjednoj drzavi

  3. Ovaj ustirkani mini orban,ili je nedovoljno obrazovan pa ne zna sta se desilo 1956 god,kada su madjari bezali glavom bez obzira.Sada su po celome svetu,a on je postao „demokrata“zbog Evra,i zaboravio je,ako je uopste i znao sta se sve desavalo na Balkanu,upravo zbog takvih maloumnih komentara gde se kriminalac naziva pravim imenom.Smatram sebe tolerantnim i pravednim covekom,ali bio bi neiskren ako ne kazem da bi vise voleo da madjarsku izbace iz EU,nego da mi udjemo u istu „familiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.