Stano: Priština prekršila sporazume odbijajući posetu Porfirija Kosovu

Ostavite komentar


  1. Neka se Porfirije mane politike i lošeg društva(čitaj dva preCednika).Možda ga puste.

  2. Idi ti i pametuj u madjarsku,a mi cemo sami da odlucujemo ko nam misli dobro a ko zlo.Njemu nije mesto u politici,a koliko zla je Crkva nanela ciravom regionu 90-ih godina,to bi trebalo da bude poznato i tebi kao evropskom zvanicniku.Dobro se secam za vreme rata u BiH,kada je pop ispracao dobrovoljce u rat,i pozelio im da „urade dobar posao“.Treba li jos nesto da dodam?

  3. Necu ti persirati,jer nemam fino misljenje o tebi zato sto si pristrasan i pleses kako Srbija svira.
    Ali tom svesteniku nije uloga da se bavi politikom,nego verskim obedima i religiji.Koliko puta sam ga video pored vucica gde pametuje i kritikuje sve van Srbije,pa zasto bi onda on trebao da odlazi i truje narod na Kosovu.Ali,dozvolio bi mu da ode do Banjske i da objasni,dali je po Crkvama dozvoljeno da se sklanjaju naoruzani teroristi,sto znamo da se desilo.Ali nije se desilo to ocekivano objasnjenje i izvinjenje od strane SPC.Dakle,moj stav je da ja njima SPC-i ne mogu i ne zelim nikada vise da verujem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.