Stanojević: Stereotipno i kontraproduktivno

Profesor Fakulteta političkih nauka o sloganima pojedinih kandidata

Ostavite komentar


  1. Iako je mnogima mrsko da priznaju slogan kao i cela kampanja oko SNS-a je vrlo dobro osmišljena i samo se nadovezuje na onu od prošle godine dok su ostali pomalo nespremno i nepromišljeno ušli u sve ovo.

  2. Mislim da slogani najmanje imaju uticaja na izbor glasača ,puno im je važnije šta ljudi operativno nude i koliko je realno.

  3. Većina kandidata je u ovu kampanju ušla pomalo neorganizovano i nespremno kao da nisu očekivali da će se izbori raspisati ovako brzo. U svakom slučaju vodeća koalicija ima najorganizovaniju kampanju, reklame i slogane. Sada ostaje da se vidi da li je to dovoljno ili neko drugi ima šansu da ugrozi Vučića. Mada čisto sumnjam da iko to može da uradi u ovom trenutku.

  4. Ova zemlja nema boljeg drzavnika od Vucica, ceo svet zna za njega, treba da ostane i da vodi Srbiju napred!!!

  5. Brze jace bolje je jedini slogan koji adekvatno opisuje nekog kandidata,Vucica!

  6. Kao da je slogan najbitnija stvar u kampanji!Jedino sto je bitno ko se narodu dopada i ko najvise cini za narod.U ovom slucaju to je Vucic tako da ima najvece sanse da budemo realni.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.