Starčević: Jeremić čvrsto na vrhu, ali težak posao tek predstoji

Ostavite komentar


  1. Ide Jeremic "glavom kroz zid". To su na vreme osetili Luksic (Crna Gora) i g-dja Pusic (Hrvatska) i odustali su od udaranja "glavom o zid". Nema njegovog bivseg mentora propalog Borisa Tadica da ovom nastavniku fizike ukaze da New York i UN nisu Gedzin Han i Simina mehana i da isti vise sluzi za ismijavanje i razonodu iskusnim diplomatama u UN nego za ozbiljni razgovor.
    Ali ovo je Srbija gde je sve naglavacke okrenuto.

  2. @Dandi-Beograd: Ovo je izraz kompleksa nize vrednosti sto je uobicajeno kod nas. Porediti Jeremica i Luksica (koji lepo izgleda) kao i Pusicke (koja je visoka intelektualka) nije primereno jer on je mnogo vise postigao na medunarodnom planu. Ne samo PhD na Harvardu (nema veze sa fizikom) niti istroseni Tadic nego iskustvo u UN na najvisem nivou, cini ovog coveka svakako boljim od ostalih kandidata. Ali Srbija ne mrda prstom da pomogne svog gradanina iz cisto partijskih i uskih licnih interesa. Tako nam i ide kad ne znamo da cuvamo ono malo vrednih glava koje imamo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.