Odbrana i poslednji dani: Basista Idola stao u zaštitu Starog savskog mosta

Ostavite komentar


  1. Idoli vedre i oblače što muzičkom tako i političkom scenom….šta li sam propustio

  2. Vermaht je taj most doneo iz Titela. Tamo su ga rastavili, a u Beogradu sastavili. Mozda ga treba vratiti, gde je nekada bio, ali tek kada se sagradi novi most, pored njega.

  3. Ja i srusio gazelu i naravno Brankov most kakva bi to idila bila nemate pojma a za kraj bi ostavio pancevac pa da se svi izolujemo od bg padaluka

  4. Nadam se im nece poci za rukom da ga uklone i dace im ovo biti poslednje sto su planirali da rade sa Beogradom!!!!!

  5. Ovo je stvarno komedija. Nećemo novi most sa šest traka koji će se nastaviti tunelom ispod grada nego hoćemo most preko kojeg ne možeš normalno da voziš, ne možeš biciklom i hoćemo gužvu i izduvne gasove u gradu. Ma bravo!

  6. Most koji su dagradili nacisti da bi okupirali Srboju i nije nešto što bi se Beograd ponosio. Sa druge strane je totalno ne fukcionalan i ne znam zašto se protestanti nisu binili kad je Delta dobila zemlju da gradi svoju poslovnu zgradu , zbog koje je se odustalo od projekta Branka Pešića. Za mene je Beograd na vodi katastrofa i trajno upropašćen najbolji deo grada i ako je već tako , novi most bi samo malo maskirao propust . To što neki gradjani ( koji nisu ni najmanje stručni) ne žele da se izmesti stari most , je njihovo mišljenje i to je normalno da se neko ne slaže , što ne znači da je dobro. Ono što je za mene katastrofa je najava da će se novi most graditi tri godine. Pritom sve im je spremno …a kakav će kolaps da izazove tek to će biti užas

  7. Od mosta mnogi imaju koristi.. Ali od Ŝapića svi građani imaju samo štete.
    Treba dobro razmisliti šta je preče i korisnije – ukloniti?

  8. Od 1987. Srbija je u raskoraku sa svetom. Rusenja su logican sled nase politicke scene od kasnih 80 tih do danas. Put od ratnih zlocina i zlocinaca do rusenja mostova u Beogradu i unistavanju prestonice predjen je za nesto vise od 30 godina. Svaka cast i hvala svim hrabrim ljudima koji kao nekada prof. Zaric spasavaju most od okupatora i gaulajtera na vlasti.

  9. Ovoliko betona i asvalta. Nije ni cudo sro je ovolika sparustina po gradovima. Gore zvezda upekla a odozdo asvalt, beton i staklo. Vrlo brzo ce mo svi iz grada.

  10. Oće Đorđe M. da ponese belo i pozove cice na matine. S kime vi hoćete da odbranite most. Beda.

Ostavite komentar


Politika

Foto: Pink Tv/Screenshot

Makron i Vučić o veštačkoj inteligenciji na forumu u Novom Sadu

U toku boravka u Novom Sadu, predsednik Francuske, Emanuel Makron je sa predsednik Srbije, Aleksandrom Vučićem posetio i forum o veštačkoj inteligenciji gde se zajedno sa Vučićem obratio učesnicima foruma. Makron je u svom obraćanju naglasio značaj veštačke inteligencije danas i poručio da se o njoj mora razgovarati u okvirima nauke, standarda i rešenja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.