Stefan Gajić (Prilepak): Nije racionalno da se protivimo izgradnji ski staze na Avali

Ostavite komentar


  1. Pa posle se cudite sto je Preletacevic imao vise glasova od mnogih stranki i inicijativa.

    1. Tada je vise igrao na kartu neceg novog i komedije, ne nekog konkretnog plana. Naredni izbori su pokazali ko je i sta je.

  2. A ko je pomenuo da ce biti „jeftino“? poznajuci ove naoxadnjake a pogotovu vecitog zamenika, cisto sumnjam

  3. Razna „leteća“ gospoda podržavaju sve što mogu da naplate, pa tako i ski stazu na Avali. Na Avali nema dovoljnio snega ni da retke zverke ostave trag a kamoli da se neko skija. Zato će ova lopovska vlast i svi prilepci obezbediti da se svi građani Beograda dobro nasankaju (plaćajući bolesne ambicije gradskih pljačkaša). Sledeća faza će biti „gondola“ od Kališa do Avale (preko Marinkove bare, a može i preko Makiškog polja, taman da se i ovaj lepi metro okači na gondolu)…

  4. Bice jeftino kao i ulaz u Golubacku tvrdjavu od 600 din, a za to ne dobijes nikakvu ni informaciju ni uslugu. Jedino sto ce biti sigurno bolje nego tamo su kafane i kafici koji ce napraviti vecu stetu nego sama staza a drzace ih naravno naprednjaci ili recimo Beli koji se u tom poslu vec oprobao…

  5. A ko kaže da će se tamo skijati deca? Kako mi se čini, dece će tamo najmanje biti. Već tamo vidim estradu u preskupoj opremi i ostali kičeraj.

  6. Prevaranti Srbije ponovo u akciji,maznu lovu za izbornu kampanju,ostalo nije važno-

  7. Mislim da su ovi cirkuzanti posle prvog iznenađenja i uspeha na političkoj sceni propustili trenutak da se sa te scene izvuku u pravom trenutku.

  8. Svaki roditelj dobro zna koliko je korisno da se napravi ski staza koja je u upotrebi tokom cele godine. Velika podrška projektu izgradnje ski centra na Avali.

  9. zašto mi vraćáte tekstove, i vi se predstavljate liberalnim??? Pa napišite da vam se ne sviđa ili šta god, a ne da sam se ponovila. Više ne čitam danas!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Za 5 miliona evra koliko će koštati skalamerija sa veštačkom podlogom sva deca Beograda mogu da godinama zimuju na Goču ili Divčibarama i skijaju po pravom snegu. Ako tome dodamo enorme troškove pravljenja veštačkog snega na temperaturama iznad 0 stepeni, kakve su u Beogradu česte zimi, za te pare mogu da izgrade skijališta za decu na planinama koje imaju uslova za skijanje i dečji planinski dom i obezbede prevoz i smeštaj.

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 8

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.