Stefan Jovanović (NS): Vučić se ogradio od stava Đokovića i naroda da je KiM deo Srbije

Ostavite komentar


  1. Bolje bi bilo da i vi shvatite da Kosovo nije više deo Srbije niti će biti,a ne da i dalje lažete ovaj polupismeni narod da je srce Srbije i da na toj priči računate na neke glasove.Kosovo je izgubljeno u ratu i samo ratom može da se povrati,a mi za rat niti smo bili niti ćemo ikad biti sposobni,mi smo to samo u polupijanom stanju.

  2. Muka mi je od novokomponovanih politicara .. Pa svi znaju da je to vase Kosovo otislo jos sedamdesetih godina proslog veka. Dosta vise sa njim. Sankcije ce osetiti gradjani Srbije koji ce ako nam uvedu opet biti zrtvovani zarad tog vaseg Kosova.Vecini gradjana Srbije je muka od Kosova i kosoavara. Resavajte probleme u Srbiji kojih ima na tone a ne da vam prioritet ima to Kosovo i ti kosovari

  3. Stvarno je bitna saradnja sa medjunarodnom zajednicom, na žalost bez njih ništa ne možemo.

  4. Ko je to anketirao i kad gradjane Srbije. U mom okruzenju je puno gradjana koji ne smatraju da je Kosovo vise deo Srbije. Vremena se menjaju pa nije bilo deo Srbije pre 2012. Djokovic nek gleda svoja posla on se bogati na nas racun i prosipa pamet a pritom pliva u evrima i ima bar dva drzavljanstva i kuce na sve strane. Muka mi je od njega i njemu slicnih.

  5. Dobro da sam na vucićevom mestu ja bi sutra raspisao izbore i pustio da opozicija pobedi . Baš će biti interesantno kako ce oni rasiti problem kosova i metohije.

  6. Због чега је Ђоковић релевантан да нам испире мозак, које је он школе завршио,

  7. glasove.Kosovo je izgubljeno u ratu i samo ratom može da se povrati,a mi za rat niti smo bili niti ćemo ikad biti sposobni,mi smo to samo u polupijanom stanju.

  8. Da se razumemo-Novak je nas,srpski i svetski sampion.Komunisti moraju da nadju sebi sampiona.I ne samo da je sampion u tenisu,on je sampion i kada je u pitanju sloboda naseg naroda i odnosa prema okupatoru..To je platio vise puta i to svojim parama,a ne vasim komunistickim koji ste otimali od 45 .

  9. Amerika bombardovanjem 1999 je otela Kosovo od Srbije. I tamo je smjestila svoje baze. Srbija nije moćna sa ratuje sa SAD i vrati Kosovo, no treba preko ujedinjenih nacija da zaštiti Srbski narod i svetinje na Kosovu. Da imaju prava kao i svugdje manjinski narodi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.