Stefan Simić: Partner SNS, Milan Stamatović, konačno priznao da se birači prebacuju zbog prekrajanja izborne volje

Ostavite komentar


  1. Још један дан у српској опозицији. Хиперпродукција бајки у које ни сами не верују у покушају да привуку пажњу. И наравно нико их нормалан не констатује.

  2. Nek se provere podaci od pre godinu dana koliko ljudi je promenilo mesto prebivališta i da se u poredi sa decembrom pa će se imati pravo stanje.

  3. Dokle god veliki deo opozicije pomoć traži u inostranstvu, neće imati nikakve šanse na izborima.

  4. Šta je sve DS radio u vreme Đilasa, to je tek zs priču! Ne da su plaćali i selili, nego i mnoge druge stvari! Na kraju su izgubili.

  5. отворен Тендер за куповину људи а нуде им се комбинације…слика и прилика модерне Србије.Али и друга страна је отворила Тендер .Народ гледа и шта ће…

  6. Sinoc, u vestima Nove S gospodja Obucina je propisno izresetala Stamatovica. Izgledao je dosta jadno i bedno. Na momente, imala sam takav utisak, nije vise znao sta da odgovori na postavljena pitanja. Gospodine Stamatovicu, mozda ste prelaskom u SNS sacuvali Zlatibor i Cajetinu ali svoj obraz niste. Vi sami ocenite sta je vrednije.

  7. Stamaroviću, da li ima 1 tajkun da nema nekretnike na Zlatiboru? I to sve uz tvoj Profit! ČIBE Bre, SIKTER!

  8. „“SNS ucenjuje te ljude, preti im ukidanjem pomoći, ili kupuje za par hiljada dinara iskorišćavajući njihovo teško materijalno stanje. “

    Ovo svako treba tri puta da pročita. To je dokaz da SNS mrzi (!) građane Srbije i svoju zemlju, toj sekti je samo nekontrolisana, despotska vlast i sveopšta pljačka cilj, oni su sušta suprotnost rodoljuba i patriota. Oni (!) su – njihovim sopstvenim rečnikom nacizma i staljinizma – izdajice.

  9. Da priznamo mi ostali pri pameti ,da nas je SVE bila sramota slušajući teskobu nerazumevanja oko tehnike prošlih izbora..koju u sav napor voditelja Dnevnika ..
    Gospodje Obućine…Gospodin Stamatović ..konačno nije uspeo.da verovatno nebi. razumeo ni koliko je 2 +2.
    Dalje se odustslo.!

  10. Stamatovicu je sve jasno i sve vreme je na licu imao potsprdni osmeh koji gledaocu kaze – moze mi se.
    Svaki normalan covek zna da balon koji se duva bez kontrole uvek, ali uvek pukne na kraju balade.Sa nama Ili bez nas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.